Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam.Mam pewien problem.Piszę z nadzieją , że znajdzie się ktoś na tym forum kto mi pomoże.Uprawiałam sex z chłopakiem z 30 czerwca na 1 lipca(bez zabezpieczenia).Rano po stosunku dostałam okres,a powinnam go dostać 2 lipca.Okres miałam bardzo obfity,trwał on jakieś 6 dni , gdzie z reguły powinien trwać 4 dni.Po dwóch tygodniach zauważyłam,że moje sutki stały się bardzo drażliwe na dotyk, oraz zauważyłam na nich dziwne wklęsłe kreski , i brązową otoczkę wokół sutków,które przykuły moją uwagę.Bardzo się tym zaniepokoiłam,więc w obawie przed ciążą zrobiłam test.Wyszedł pozytywny.Jedna kreska była bordowa,druga taka różowiutka.Postanowiłam powtórzyć test,który za drugim razem wyszedł negatywny.Nie wiem co mam o tym myśleć.Po półtora tygodnia ostatniego dnia okresu dostałam popołudniu plamienie,a na drugi dzień miałam już "normalny" obfity okres,zaniepokoiło mnie to ,że tak szybko wystąpiło kolejne miesiączkowanie.Czy to możliwe,że przy takim krawieniu jestem w ciązy?Do ginekologa pójdę w środę,a do tego czasu mam nadzieję,że ktoś mi poradzi.Może któraś z Was też tak miała?

Musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać do środy aż cię lekarz zbada.