Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszek87

Ciezko mi z tym....

Polecane posty

Gość szyszek87

Jestem w zwiazku ponad 3 lata,to moj drugi powazny i taki dlugi zwiazek.mam 23 lata. I tu pojawia sie problem: czuje ze sie jeszcze nie wyszalalam. Brakuje mi swobody.I nie chodzi tu o imprezowanie do bialego rana ale np wyjscie bez zadnych tlumaczen:po co,z kim,gdzie. Nie chce zostawiac swojego faceta bo go kocham ale mam wrazenie ze zycie przecieka mi przez palce :O

Gość buhaj na swobodzie
spróbuj skok w bok

Gość szyszek87
chciałabym spróbować z kobietą

Nie chce skoku w bok,bo jak z kims jestem to z kims jestem. Jakbym chciala skakac z kwiatka na kwiatek to bym byla sama. Brakuje mi np zwyklego wyjscia z kumplem na piwo, albo spontanicznych wypadow z kolezankami. Tak jak bylo kiedys :O ma ktos tak?

Gość dla was tylko ja
to wyjdź po prostu tylko powiedz gdzie i tyle

Gość Tahis
No wiesz co, jak już z kimś jesteś to nie możesz nigdzie sama się ruszyć? Bez sensu Szyszek, jeszcze się d.pami zrośniecie:D

To nie jest tak ze nie wychodze nigdzie,bo wychodze.Ale chcialabym tak bez zadnego tlumaczenia z kim ide,kiedy wroce. Moj facet np w zyciu nie zniosl tego jakbym pojechala z kolezankami na weekend gdzies albo jakbym z kolega na piwo wyszla.

Gość Tahis
No na to rady nie mam. Ale wyobraź sobie, gdyby to on tak...Tu na piwko z koleżanką (ładniejsza od Ciebie), tu na balet z kumplami (kurwiarzami):) I co Ty na to powiesz?

Gość Tahis
No chyba. Ale nie warto ubolewać, skoro jesteś szczesliwa:) To normalne, że bliskie osoby chca wiedziec gdzie, z kim, kiedy. Ale zawsze trzeba mieć własną przestrzeń, pielęgnować inne znajomości, mieć hobby. Nie samą miłością żyje człowiek