Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość premiczkaa 22

Dziecinny facet ... Co robić ???? Nie mam sił.

Polecane posty

Gość premiczkaa 22

Wkurza mnie mój facet.Jest strasznie dziecinny i ja mam już tego serdecznie dosyć :( Do tej pory mi to nie przeszkadzało(4 lata razem),ale od jakiegoś czasu mam dość,to zaczyna być irytujące.Ma 22 lata,a zachowuje się jak 15latek,czasami nawet jak młodszy brat.Często mnie denerwuje,bo mówi,że lubi mnie wkurzać,bo ja się fajnie denerwuję,fajnie złoszczę.Typowe dla dziecka,dla młodszego brata.Ale nie liczy się z tym,że przy okazji rani moje uczucia,bawi się mną.Bo nie jest nic przyjemnego w tym,że naśmiewa się z mojego Idola.Ok,może go nie lubić,ale nie na miejscu są nieprzyjemne docinki na jego temat,tym bardziej,że on już nie żyje.A ten tylko pogarsza mój humor.On powinien być obok mnie,wspierać,być oparciem,a nie ciągle złościć.I jeszcze mówi,że nie mam poczucia humoru.Ale mnie to nie bawi...Od jakiegoś czasu zaczęli mi się podobać starsi faceci,tj.coś koło 25-30 lat,bo oni są tacy dojrzali,odpowiedzialni.A ten mój to taki dzieciak,ehh ... Nie wiem co robić,kocham go,ale to jego zachowanie ... strasznie mnie boli :(

Gość bollybolly
co wy widzicie w tym jacksonie

Gość b ghty
22 letni facet mentalnie jest jak 15 latek, nic niezwyklego :P :P

Gość premiczkaa 22
Skąd wiesz,że to o niego chodzi? Ok,ale chociaż mój chłopak mógłby być wyrozumiały i tolerancyjny.

Ale masz problemy! Idź lepiej targać pieroga!

Po pierwsze niestety, ale dojrzalosc emocjonalna nie ma nic wspolnego z wiekiem i nawet faceci pod 40tke potrafia nas zaskoczyc swoim gowniarskim zachowaniem. Oczywiscie nie uogolniamy w zadna strone!! Jesli Twoj facet jest niereformowalny, tzn rozmowy z nim nie przynosza zadnych efektow, a Ty sie dusisz i wsciekasz to moze czas pomyslec nad odpoczynkiem od siebie?

Gość hhj
Widziały gały co brały.Co prawda jest młody (bo w moim wieku;) ), alenie ma co liczyć na to podczas wiązania się z kimś, że później będziemy chcieli tę osobę zmieniać. Najczęściej to nie ludzie się zmieniają, a nastawienie do nich

Gość hhj
mizantropka, otuż to. Poza tym spróbuj mi powiedzieć co czujesz, bo róznie bywa. U mnie jest tak że ja docinam jej, ona mi, i ja sobie, ona sobie- mamy przy tym kupę śmiechu bo chyba czujemy dystans do samych siebie. Czasem uda się oburzenie, żeby zaraz się przeprosić ;)

Gość hhj
spróbuj mu powiedzieć * (literówka- sorry)

Gość k0f(!Am 1u$T!nA 8!383rA!! ; *

Gość premiczkaa 22
Mówiłam mu to już setki razy i jak do ściany.Obiecał,że już nie będzie,ale znowu zaczął.Już nie wiem jak z nim rozmawiać,chyba zostało mi obrazić i tak długo nie odzywać,póki nie przeprosi i nie zrozumie :(

Gość premiczkaa 22
owszem, przedrzeznia go i lapie sie za krocze i smieje sie gdy ja co wieczor modle sie do niego

Gość premiczkaa 22
Chodzi mi ogólnie o to,że jest dziecinny.Pod wieloma względami.A ja już nie mam sił na takie coś,wieczne przekomarzanie,niczym dzieci :( Ja mam doła,bo pies umarł,a ten ,,Uuuu,przekręciła się psina,możesz kupić sobie nowego''.Bardzo śmieszne ,.,,,

Gość gość
Znam twoj bol.. Moj chlopak ma 18 lat a zachowuje sie jakby mial 5. zartuje z wszystkiego , nie rozumie mnie , a gdy potrzebuje zeby mnie pocieszyl ma to gdzies.. kocham go ale mam już dosć . co robic ?

Gość gość
Podpowiem Ci co zrobić... Zajść w ciążę, urodzić, będziesz miała dwójkę dzieci do wychowania, może się uda dostać na każde dziecko 500 PLN, będziesz bogata:D A tak serio, chyba obydwoje jesteście jeszcze za młodzi na zakładanie rodziny. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Zaczęli Ci się podobać faceci 25-30 lat, bo dojrzalsi?! Chyba żart!!! Mam ten sam problem, facet 29 lat (!), a moi rodzice tylko dolewają oliwy do ognia, że to już się nie zmieni ;/ Jestem od niego 7 lat młodsza, to ja na nas zarabiam (opłacam mieszkanie i utrzymanie, potrafię wysupłać jeszcze jakieś zaskurniaczki; on pracuje - kasa gdzieś znika, prawdopodobnie alkohol i papierosy) i jeszcze mój luby potrafi strzelić focha, że nie znalazłam pieniędzy by zorganizować wyjazd na snowboard ("jestem taka nie-spontaniczna, przecież pieniądze się znajdą (tj. pożyczę i będziesz potem spłacać zamiast płacić za swoje studia...)"). Ech, no dobra, wyżaliłam się. Po prostu wiek tu nie ma znaczenia, pozdro :P

Gość gość
Po co mieszkać z facetem przed ślubem? nie jest to mąż i żadnego wglądu do Twoich pieniędzy nie musi mieć. Skoro facet nawet nie potrafi się zdeklarować czy chce z Tobą być na poważnie, to po co wszystko mu dawać i to jeszcze dostawać pretensje w zamian?? Powinno być: Sorry Koteczku, nie jesteś dojrzały, to nie masz do mnie żadnego prawa ani do niczego co moje. Po co Ci dziewczynie duże dziecko?

Gość gość
Przecież ty też mentalnie masz 15 lat.