Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katanka

Głód i nuda w mieście...

Polecane posty

Gość Katanka

Mój chłopak wybył na 2 tygodnie nad morze z kolegami (bo co mu będę bronić przecież) ale mnie dopadła już po 4 dniach nuda. Mieszkam w nowym mieście (studia) od miesiąca, nikogo nie znam. Mam 30 groszy w portfelu do 14 sierpnia więc nawet nie mam co śnić o jedzonku dobrym czy nawet bilecie autobusowym. Nie, nie mam krewnych ;) Co mogłabym porobić? Męczy mnie siedzenie online czy oglądanie filmów, a książki przeczytałam wszystkie. A pracy nie ma póki co =_=

Gość ciupsia i falusek
to co będziesz żarła???

Gość Katanka
Mam bochenek chleba w zamrażarce no ale po co? W końcu ile to kobiet przechodzi na głodówkę 2 tygodniową z włansej woli? ;)

Gość ciupsia i falusek
idź na dworzec i pożebraj zabijesz czas i jeszcze jakaś korzyść będzie

Zwiedzaj miasto, piechotą. Jakieś kościoły, katedry, zabytki, muzea i wszędzie gdzie jest darmowy wstęp. Skoro nowe miasto dla Ciebie to tym bardziej jest co zwiedzać :P

Spoko, kiedyś byłam w podobnej sytuacji. Masz dwa wyjścia: 1. Albo siedzisz w domu na necie i popijasz herbatkę. 2. Albo idziesz w miasto na przygodę :).

Spoko, kiedyś byłam w podobnej sytuacji. Masz dwa wyjścia: 1. Albo siedzisz w domu na necie i popijasz herbatkę. 2. Albo idziesz w miasto na przygodę :).

Gość Katanka
Ta. przygoda ;) Przygody to były jak miałam 19 lat i jeszcze bez stałego partnera. A w Warszawie wszystko płatne praktycznie :(

wejdź na strony muzeów i innych takich. często mają 6 dni w tygodniu płatne tylko. Warto sprawdzić :)