Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupełnie bez ksywy

czy któraś z Was??????????????????

Polecane posty

czy któraś z Was późno dowiedziała się o ciąży? tzn ciąża nie dawała objawów a krwawienie wystąpiło w pierwszych miesiącach? zauważyłam tylko senność (śpię popołudniami całymi), rozdrażnienie, częste siusiu, większe piersi i dziwnie wzdęty brzuch (nie przytyty ani duży tylko taki twardszy w dolnej partii i wzdęty) wiem, że mam zrobić test, iść do ginekologa itp., zrobię to w poniedziałek, ale dziś Was chciałam zapytać, czy którejkolwiek to się przytrafiło, albo znajomym. Czytałam na innych forach, że zdarza się to. Z moich obliczeń wynika, że byłby około 10 tydzień. Nie przyszło mi to wcześniej do głowy. Martwię się, bo piłam alkohol, czasem popaliłam. Kurczę, żeby tylko jeśli okaże się to ciążą, nie zaszkodziło maleństwu.

Gość qq,q,q,qqqqqqqqqq
ja mialm okre przez dwa miesiace ciazy

Gość bajlabajla
ja mialam do 5 miecha okres

podobno to nie okres tylko jakieś krwawienie, ale moje nie różni się bardzo od zwyczajnego, nie staraliśmy się jakoś szczególnie, ale podświadomie chyba chciałabym maluszka może sobie tylko wmawiam, ale ten dziwny brzuch, moje spanie i siusianie,

nie wiem czy to prawda ale w Krakowie ponoć jedna dziewczynę przywieźli z sylwestra bo się dziwnie poczuła. Lekarz stwierdził że zaraz będzie rodzić a ona zdziwiona że jest w ciąży i że chce jak najszybciej urodzić bo musi wracać na imprezę. zrzekła się praw rodzicielskich i ot tak pojechała dalej się bawić

Gość Tahis
Ja:) Zorientowałam się około 8tyg. Tez popijalam i palilam. Nic sie nie stalo Maludowi, ale oczywiscie przestalam, jak tylko sie dowiedzialam