Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xx1990

czy to ciąża?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu biorę tabletki antykoncepcyjne, kilka dni po ostatnim stosunku, który miał miejsce 15dni temu zaczęłam się dziwnie czuć i dostałam lekkie plamienie, bolał mnie lewy jajnik, zdziwiło mnie to, więc uznałam, ze pójdę do lekarza, ale nast. dnia wszystko było ok więc jednak nie poszłam ... tyle, że teraz doszła straszna senność, mogę spać non-stop, częste oddawanie moczu(nawet w nocy wstaję kilka razy), ponadto kręci mi się w głowie, często mnie boli, a w czw. skończyłam brać tabletki i powinnam mieć już okres, który się nie pojawił więc kupiłam dzisiaj test, wyszedł pozytywnie, następne dwa tak samo. jak myślicie, czy to może być ciąża, czy istnieje możliwość, ze jest to spowodowane jakimiś innymi czynnikami? co prawda nigdy nie byłam w ciąży, ale wydaje mi się to dziwne, w końcu brałam tabletki regularnie, poza chyba te objawy chyba nie powinny występować już po 2tygodn

Gość monique na pomarańczowo
jesli zrobilas 3 testy to raczej nie mogą sie mylic wszystkie 3...:O

Gość zabunek
Tylo lekarz oceni prawidłowo, czy jest to ciąza. :)

zastanawiałam się czy istnieją sytuacje gdy wynik moze być fałszywy, np. zażywanie tabletek ? biorę sporo leków, głównie neurologicznych i się trochę boje

Trzy tekst raczej nie mogą się mylić. Idź do tego lekarza, to będziesz miała już stuprocentową pewność. Ale ja już gratuluję :) 🌻

Gość gani
też się zastanawiam czy coś może powodować błędny wynik...

Wynik moze byc bledny NEGATYWNY..jak jest pozytywny to Grtulacje:)

Gość jgjghjghjmghkhkhk
3testy się nie pomyliły

Strasznie się boje, że tabletki mogły uszkodzić płód i coś może być nie tak :/ Szkoda tylko, że ciąża nie jest planowana, brałam tabletki by jej uniknąć, mimo wszystko bardzo się cieszę, chociaż jeszcze nie wiem jak sobie poradzę i pogodzę to wszystko z nauką ... i do tego nie mogę zasnąć, mam nadzieję, że po wizycie u lekarza się uspokoję :)

Nie martw sie:)Wszystko bedzie dobrze..A jesli chodzi o tabletki to napewno nic zlego sie nie stalo.Idz do lekarza jak najszybciej sie da on zdecyduje co i jak.Powodzenia i GRATULACJE:)

A teraz idz ju spac..dabaj o siebie:)Slodkich snow:)