Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość this is...

żle się dziś zachowałam..

Polecane posty

Gość this is...

cięzko zaczął się ten sobotni dzień, wyszłam na spacer z psem, 7.30 może była, podleciał taki kundel do mojego psiaka i zaczął go gwałcić, moja sierota stoi jak ten pacan i nic, tamten bez smyczy większy od mojego, już go raz spotkałam nie odpuszczał, śpieszyłam się więc kopnełam go żeby zlazł z mojego psa no i zlazł tylko że już kulawy.... Jego Pani się zorientowała o co chodzi ja sie przyznałam że go kopnełam no i awantura na całe osiedle...Baba się popłakała, wyzwała mnie od idiotek, postraszyła sądem, ja się na koniec tak wkurzywłam że tez jej nawkładałam , mój pies był na smyczy i przy nodze, jej latał wolno...jak mi powiedziała ma chore serce i nie moze na smyczy chodzić.......czuję się okropnie, ta kobieta płakała, żal mi tego psa nie chciałam, żeby mu coś się stało, strasznie mi głupio

Gość chyba za mocno
go kopnęłaś

Gość 89428
jak mozna bic zwierzeta? :O moglas jakos go delkatniej odepchnac a potem najwyzej poklocic sie z baba, ale niewinny pies nie powinien placic za to, ze wlascicielka go nie upilnuje. zeby ciebie ktos tak kiedys kopnal x/

Gość aaakrzykrozpaczy
:( no nie wiedzialas,nie przejmuj sie ale az mi sie tez smutno zrobilo jak to przeczytalam,spoko pieskowi nic nie bedzie..i nie wiedzialas i tyle

Gość this is...
delikatnie to ja go juz raz próbowałam zepchnąc z mojego psiora nic sobie z tego nie robił jego Pani też nie widziała w tym nic niestosownego że jej luźno latający pies wsiada na inne psy, moze dlatego tak zareagowałam, ale i tak bardzo mi głupio i nie powinnam sie tak zachować, szkoda mi tego psiaka bo kopa to jego pani powinna dostać a nie on :-( jutro ją przeprosze jak ją spotkam :-((