Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniejszaoto

dlaczego faceci się mnie boją

Polecane posty

Powiedzcie mi, dlaczego jak kobieta potrafi rozkręcić pralkę, bo spadł pasek, rozkręcić komputer bo siadł wentylator i zmienić koła z letnich na zimowe to faceci patrzą na mnie dziwnie. Nie jestem jakąś herod-babą mam 160 cm wzrostu i ważę 49 kilo, ale życie mnie nauczyło, że muszę sobie radzić bez męskiej ręki.

Gość trende nawiasowe
pewnie masz duze tzytzki :o

Gość mnie też wykorzystują
A pokaż zdjęcie muła :classic_cool:

ps masz wąsy i włosy na plecach ?

ubieram się w rozmiarach 34-36 wątpię czy Pudzian by się w to zmieścił, dbam o siebie, już nie wiem co ze mną jest nie tak

MsWhite - jak złapię kapcia w aucie to nie będę przecież dzwonić po kolegach żeby mi pomogli bo przecież będzie szybciej jak sama to zrobię

pewnie jesteś brzydka

Gość wiórowaty maniek
a uzywasz giletta czy wilkinsona???

Gość pytajacydzon
a ładna jestes na buzi??

Gość ja też zwracam na siebie uwagę
Ale nie nazwałbym się atrakcyjnym facetem.

Gość pytajacydzon
ojej pytam sie powaznie a ty wklejasz jakies nie swoje foty

Zależy czym zwracasz uwagę, może źle się wyraziłam - nie narzekam na brak zainteresowania ze strony mężczyzn ale gdy okazuje się że mam "techniczną" rękę to z zainteresowanego faceta robi się po prostu kolega

MsWhite pewnie jest dużo racji w tym co mówisz. Gdzieś przeczytałam, że im bardziej kobieta zachowuje się jak Tarzan tym bardziej facet czuje się jak Jane. Tylko czy tędy droga? Nie potrzebuję kogoś przed kim będę musiała udawać bezbronną kobietę bluszcz, ale prawdziwego faceta który nie będzie się bał samodzielnej kobiety...

Przecież kobieta może zajmować się technicznymi rzeczami. jest ich niewiele ale są. Założenie paska w pralce wymaga jednak trochę siły.

Gość mountians
Ja tam jestem mężczyzną i uwielbiam takie samodzielne;)

Gość bystry jarek z Kielc
mniejszato dlaczego faceci uciekaja od ciebie a no bo nie lubia madrzejszych od nich samych a ty pewnie na kazdym kroku udowadniasz ze jest madrzejsza ze lepiej sie znasz na wszystkim i klops a faceci nie lubia takich bab

Ja nie umiem kłaść kafelków :O

bystry jarek z Kielc wcale nie staram się nic udowadniać, nawet jeśli wiem co nieco więcej na dany temat, nie jestem typem osoby która się wymądrza, ale też nie udaję idiotki, jeśli ktoś mnie zapyta o zdanie

Zdesperowana Domowa Żona właśnie planuję remont kuchni i chętnie bym się nauczyła - jaka oszczędność czasu i pieniędzy :)

Gość this is...
ostatnio naprawiłam zlew, w przyszłym tygodniu kładę wykładziny, kibel 6 razy naprawiałam, kompa sama składam i rozkładam, prądu się nie tykam bo się na tym nie znam musiałam się tego nauczyć bo faceci z którymi bywałam nie potrafili tego, wolę być sama i w dupie mieć parę naprawdę łatwych czynności dzięki którym faceci czują się jka bohatery a które tak naprawdę są banalne i do opanowania przez średniomyślącą kobietę aż dziw bierze że tak banalne naprawy wyzwalają w facetach poczucie misjii, spełnienia i wyjatkowości.. za to w seksie porażka i to jest męskość?