Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja 756

zerwe z tym gnojem przesadził!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość anja 756

wczoraj siedział w barze z kumplami od 15 do 2 wczoraj poszedł o 20 siedzi do teraz, jak pisze to dzwoni z pretensjami bym tak nie robiła, że on sie bawi z kumplami, że przeszkadzam!!!! wczoraj i dzis jestem olewana totalnie, chooj z tym, że ich pół roku nie widział! jak stracił prace pojechał najpierw pić z nimi zamiast do mnie przyjechać, dziś ma wielce przyjechać, ciekawe czy da rade po całonocnym chlańsku....cała noc nieprzespana, po ślubie też będzie znikał całe noce? będzie chlał?

Gość anja 756
mam dosc kurwa naprawde dość

Gość MUchen-Tuchen
bedzie!!!zostaw pijaczka!!

Gość anja 756
koorva jakby tylk owczoraj poszedł zrozumiałabym ale poszedł też dziś!!!! i dalej siedzi w tym barze od 20!!!! jak stracił prace dzwonił że jedzie się zabawić z kumplami ale bez przesady totalny olew na mnie, tak sie wobec dziewczyny zachowuje? jego kumple lasek nie mają tylko on wiec mysli że moze siedziec jak oni,nie chce życia takiego, że on co tydzień znika na weekendy po barach!

Gość MUchen-Tuchen
kumple nie maja lasek bo ich zostawily!! zastanow sie dobrze kobieto!!

Gość anja 756
właśnie dzwonił, że przyjedzie do mnie, żebym sie nie wkurzała i go zrozumiała bo pewnie kumpli nie odwiedzi znowu przez pół roku, ale wkurwia mnie to olewanie mnie! obiecał, że mnie zabierze następnym razem, żebym zobaczyła jak wyglądają ich eskapady że nie robią nic złego ale chooj mnie to rybka!

Właśnie widać jak Ci to rybka ;) Pogadaj z nim może jak się zobaczycie. Jeśli faktycznie wychodzi z nimi raz na pół roku, to chyba nie ma o co się martwić? :) Lepiej odpocznij zamiast niepotrzebnie się denerwować- i tak tego nie doceni.

Gość anja 756
dokładnie zaprzeczam sama sobie, dobra niech wyjdzie z nimi nawet co tydzień ale kurde nie na całą cholerną noc i ze dwa esemesy że jest ok, żebym si.e nie martwiła to chyba nie jest dużo? na całą noc balangi...

Gość asdfslkg sflk
Zemścij się. Puść się z pierwszym - lepszym gościem, jakiego spotkasz na ulicy. Dawaj doopyy na prawo i lewo każdemu. Możę wtedy ten Twój zauważy, że robi coś nie tak...

Gość anja 756
nie tak zrobię. W następny weekend wyciągne koleżanki i tez bede siedziała całą noc w barze, wtedy zobaczy jakie to są nerwy bo jest strasznie zazdrosny o mnie...

Gość anja 756
już chooy złamany kręci, że nie wie jak da rade przyjechać bo jest strasznie śpiący i pijany, mam go obudzić o 10 ale pewnie nie wstanie i nie przyjedzie a wieczorem znów do baru itd jak tak zrobi to kurwa po nim

Gość a czemu ty jeszcze nie spisz??
weź nie pierdol bo wszyscy wiedza ze i tak z nim będziesz i tak, obojętnie co zrobi, gdzie pójdzie i jak sie będzie usprawiedliwiał

zawsze zastanawialo mnie dlaczego alkoholicy tak dobrze potrafia rozkochac w sobie kobiete... z litości? moze tez powinienem zaczac pic?

Gość zatankowana
też byłam kiedys z takim facetem.wciąż wybierał chlanie zamiast mnie a ja wciaż go kochałam.i tak bardzo sie ciesze ze znalazłam siłę żeby go zostawić..

Gość anja 756
nieprawda że i tak znim będę bo ja nie wpedze sie w takie bagno, mój ojciec chlał wiem ile moja matka przeżyła przy nim, dla mnie liczy się duma i godność i nie dam mu tego sobie odebrać. dam mu szanse jak dziś nie przyjedzie niech sobie zostanie w tym jastrzębiu i nie chleje aż zdechnie. to nie jest tak,że to nałogowy alkoholik, pije co tydzień parę piw ale jak jedzie tam do jastrzebia swojego miasta to własnie całe noce w barach spedza

Gość anja 756
niech*

Gość I po chuja to opisujesz
Kogo to obchodzi??? masz kurwa problem to se zmien faceta na innego.

Gość tak tylko...
Jastrzębie Zdrój? Jeśli tak to dziewczyno zrywaj od razu! Nie znam, ŻADNEGO porządnego faceta z tego miasta... same dupki :/

Gość anja 756
tak jastrzębie zdrój a masz z tym miastem jakieś doświadczenia? polska to wolny kraj i mam prawo do żalenia się na forum tak jak inni mają prawo pisać o fiutach, cipach i dupach i pytać się czy są ładni.

Gość anja 756
niczego nie oczekuje od was, tylko się żale

Gość anja 756
to sobie myśl, że będę z nim i wypiertalaj już jak nie masz nic więcej do powiedzenia

Gość gragragra
spadaj wariatko na pysk:)

Gość anja 756
pytanie do dziewczyny, która wypowiedziała się na temat jastrzębia: mogłabyś się odezwać do mnie na email? blood-red-girl@gazeta.pl

Gość ja tylko doradzam z hobby
Rzuć go natychmiast! ma skłonności do zostania alkoholikiem i w dodatku się nie wybawił za młodu! Facet musi się porządnie wyszaleć!

Gość Igryglis
To jak ?rzucasz go dzis czy dalej sie bawisz w zwiazek?