Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzcie na Lisze

Koszmarne cycki Liszowskiej chciały wczoraj uciec sprzed ołtarza!!!!

Polecane posty

Gość patrzcie na Lisze

Sami zobaczcie: http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,8174327.html?i=10 Niech ta wiejska beza będzie przestrogą dla każdej przyszłej panny młodej - jak się ma duży zwisajacy biust, to należy założyć gorset. Liszowska pokazała jak nie powinna wygladać panna młoda: - za dużo solarki - zwisające niesymetrycznie cycki - ramiona jak u goryla - odrosty - fryzura jak do sprzątania - suknia jak mauzoleum bez i kremówek w wsi

Gość wilgotnyporanek
dajcie kobiecinie spokój przecież to był jej dzień to nie po bożemu niedzielę od krytyki zaczynać :)

Gość patrzcie na Lisze
tiaaa... a niby ona po Bożemu mogła huśtać cyckami przed ołtarzem???!! Co za blachara tleniona! Fuj! Oby jak najmniej takich panienek!

Gość wilgotnyporanek
a może pan bóg też lubi sobie popatrzeć na majtające cycki przecież nic w tym nie ma złego w końcu jest ich stwórcą to na własne dzieło też może popatrzeć :D

Gość Myślałam że liszowska
będzie wyglądała lepiej, bardziej elegancko i z gustem. Do jej figury nie pasuje taki fason sukni, jeszcze bardziej ja pogrubia.

Gość Liszowska i dobry gust?
to nigdy nie szlo w parze

Gość ta dziewucha wygląa
jak tania tleniona blachara

Gość ludzie opanujcie się
jak zobaczyłam tytuł i pierwszą wypowieź aż się bałam otworzyć link... może mogło być lepiej ale nie przesadzajcie że było aż tak źle to był Jej dzien i pozostaje życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Gość Liszowska i dobry gust?
owszem, jej dzien ale jednak dobry smak trzeba zachowac, nie sadzisz? na slub koscielny takie wywalone cycki nie nadaja sie. Ciekawe jak ona tanczyla w takiej sukience? Nie wspominajac juz o tym, ze ta sukienka zwyczajnie ją pogrubia a kto jak kto ale ona powinna tuszowac swoja figure.

Gość ale kwoka
ciekawe kiedy rozwód? takie grubaski tlenione to się szybko jeszcze bardziej zapuszczają po ślubie..

Gość ludzie opanujcie się
no tak pewnie bo Wy jesteście piękne, zadbane wygląd jak z żurnala nawet jak wynosisz śmieci no po prostu zawsze wszystko och i ach... gust i dobry smak aż bokiem pewnie wychodzi najlepiej krytykować a tak poza tym chyba jeszcze nie widziałaś cycków na wierzchu u PM

Gość luciola28
zajmicie się własnymi cyckami, zazdrośnice

Gość tuptuskamała
ślub jak to ślub, cycki jak to cycki, Liszowska jak to Liszowska i nie ma nad czym się specjalnie rozwodzić :D

Widziałam gorzej ubrane panny młode i nikt się nad nimi nie rozwodził. Do kościoła odsłonięte piersi faktycznie nie pasują, ale może w kościele miała szal, albo welon zakrył biust, bo fot z kościoła nie ma. Samochód za to zajebisty.:P

tu akurat byly wyjatkowo korzystne zdjecia - zajrzyjcie na pudla - tam wyglada gozej ale nie wyobrazam sobie jak ona tanczyla i czy jej nic nie wyskoczylo - ale to jej typowy styl - duzy dekold

Gość kasia z WLKP
autorko nie zapomnij dac foty z twojego ślubu do pudelka,obsmarują cie podobne do ciebie jak sie patrzy!!problem w tym,ze nawet pudelka nie zaintertesują fotki z twojego GUSTOWNEGO ślubu.....

Gość kasia z WLKP
piszemy DEKOLT nie DEKOLD .... :0

Gość POPULISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
POPULISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA W tym miejscu spełniają się marzenia tysięcy i milionów Polaków o nowocześniejszej Polsce, powiedział premier Donald Tusk podczas sobotniej uroczystości zawieszenia wiechy na najwyższym punkcie stadionu PGE Arena Gdańsk informuje PAP. Premier operował zdaniami wyjętymi żywcem z PRL: Budowanie mostów, stadionów, szpitali, czy może być coś piękniejszego dla narodu i jego przywódców wtedy, gdy są warunki, by te marzenia się spełniały? pytał premier podczas uroczystości. Premier Tusk przypomniał o innych gdańskich inwestycjach: obwodnicy południowej miasta, trasie WZ, części lotniska, tunelu pod Martwą Wisłą w centrum miasta, najnowocześniejszym w Polsce centrum medycyny inwazyjnej na terenie Akademii Medycznej, hali widowiskowo-sportowej. Polska może mówić kolejnym roku fenomenalnego jak na warunki europejskie wzrostu gospodarczego dodał premier.

Gość wszystko ok
ale serio, pomijając wszystko, to miała po prostu niedopasowana sukienkę w biuście. Gusta są różne i to nie podlega dyskusji i nie mam zamiaru jej krytykować. Kwestia tylko tego, że góra sukni była niedopasowana, przez co wyglądała trochę niekorzystnie. Ja osobiście odnoszę wrażenie, że ten biust jej zaraz wyskoczy. Poza tym luz.

Moim zdaniiem wygladala pieknie. Jest ladna kobieta i we wszystkim wyglada oszalmiajaco. A wy jestescie zazdrosnice , choc pewie zadan sie do tego nie przyna. :P

Gość ewrfwevfw
co wy gadacie kaszaloty. LISZA NA WESELU WYGLĄDAŁA PIĘĘĘĘĘĘKNIE> SUKIENKA MI SIE BARDZO PODOBA I LISZA TO PIĘKNA KOBIETA. ostra to dopiero kaszalot jakich mało:P aaaaa i : DEKOLT DEKOLT ttttttttttttttttttttttttttttttttt DEKOLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Śliczna babka, suknia.. no cóż rzecz gustu, ja bym takiej nigdy nie włożyła, ale skoro jej się podoba... natomiast góry od sukni faktycznie nie dobrała, powinny ją podtrzymywać chociaż ramiączka. Ten gorset wygląda, jakby zaraz miał odpaść i odsłonić za dużo.

Gość a ja wole czekolada
Gora sukni po prostu okropna. Zamiast ladnie podkreslic biust to mamy tu wylewajace sie cycki i absolutnie to nie pasuje do kosciola. Dol sukni tez zbyt obszerny. NA swoja figure powinna wybrac cos prostszego. Po raz kolejny celebrytka nie zachwyca. Poza tym czemu zalozyla praktycznie ta sama suknie co Cichopek i Steczkowska???

Gość wrrrrotka
A mnie sie podoba. Góra moze mogła być bardziej stabilna, ale ogólnie Liszowska bardzo fajnie wyglądała, miala prostą fryzurę, a nie te wstrętne loki kiszonej kapusty, jak tutaj co druga. Schudła i wygladała naprawdę OK. Zajmijcie sie swoimi sprawami, krlewny od siedmiu boleści

Kim ona w ogóle jest aktorka? piosenkarka ? przyznam się szczerze że nie wiem :P obleśna babka :o

Gość adi_P
dziwne imie ma ten jej mąz jakis tam Ola czy Oli :(

Gość olek mm
ciekawe on szwed ona polka to po jakiemu między sobą będą rozmawiali nie moge tego pojąc a wy wiecie może jak będą sie dogadywali?

Gość A jak sie dogadali?
Tuman nigdy tego nie zrozumie. Za trudne. Poza tym nie ma jak zazdrość co nie? Wklejcie swoje zdjęcia to też się pośmiejemy . Czekam.

Gość szas
liszowska ma dojki jak wielka krowa!!! Teraz Ola będzie ją doic haha!