Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss.M

NIECHCIANA NIEKOCHANA

Polecane posty

Gość panna szatynka
na slasku sie urodzilam, ale mieszkam na mazowszu. Nie trafiles :P

Gość panna szatynka
a co, chcesz mnie odwiedzić i wziąć pieska na spacer ? :D wiedziałam że w końcu się przełamiesz :]

Tak ! W koncu mnie rozgryzlas :D Chce isc z Toba do romantycznej kawiarni :D

właśnie temat umiera, nikt nie narzeka, nikt nie płacze, nikt nie pisze nic śmiesznego :/ randka będzie ale musze pierw wyczyścić białe kozaczki, bo to moje ulubione :)

Boli mnie to że nie mam co robić, myślałem czy nie iść na rower ale w taka pogodę chyba nie warto nie bedzie z kim pojezdzic ani pogadac na miescie :)

Nie kochanie :D z trój miasta :) poszedłbym gdzieś ale nie będzie na czym oka zawiesić :( a w domu chociażz kafeteriankami można poflirtować :D

no nie gadaj że nie ma na czym oka zawieścić, przecież pełno ładnych dziewczyn chodzi na spacery, szczególnie w trójmieście, gdzie blisko do morza itd. ja mogę sobie wyjść przed dom i potaplać się w kałuży :/

Znaczy nie jestem dokładnie z 3 miasta tylko okolice, chodzi na spacery ale w taka pogodę to sama wiesz jak to jest słabo z lekka :) Tak się zastanawiam teraz nad tym jacy ludzie są płytcy :)

no w dobie internetu komórek to ludziom się poprzestawiało w tych zakutych łbach, najgorsze że baby stały się ch**i i są tępe, aż czasami to mam chęć przyłożyć którejś laluni w sagan żeby się ogarnęła :)

kiedyś nie wierzyłam, ale teraz od ok.3 lat mam przyjaciela (tfu, byle nie zapeszyć) mam nadzieje, że nic nie palnie mu do łba i nie zacznie do mnie startować ...