Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss.M

NIECHCIANA NIEKOCHANA

Polecane posty

Gość zatankowana
:)a przed chwila pisałam ze nie ma ideałów;) ,.hehe,ojj te skoki..zawsze marzyłam zeby skoczyć,ale zdrugiej strony chyba by musiał ktoś mnie wypchnac,,czyt.pomóc mi skoczyć;)

Na spadochronie to chyba bym nie nie bał tak bardzo :P ale na bunge to zawsze mam takiego starcha że dramat :D

Gość panna szatynka
oczywiście na kafe nie siedze calymi dniami, ale coz teram mam wakacje wiec siedze w chacie, czasmi wyjde ze znajomymi i zawsze jak poznaje faceta to on jest po rozstaniu z dziewczyna i na sile szuka pocieszenia, a ja nie chce byc czyjas pocieszycielka, juz to przerabialam i nic z tego dobrego nie wyszlo na studiach jest podobnie, pelno facetow,ale co z tego jak licza tylko na sex i sa wciaz pijani ehh

Gość zatankowana
wszyscy z tych studiów chleją i licza tylko na sex??

Gość panna szatynka
Pristine pewnie jest tak idealny jak ja :D hehe

Gość panna szatynka
no sluchaj jak pojdzie sie do klubu to wiadomoze wszyscy na bombie i jak mozna z takim kims pogadac, skoro pieprzy farmazony typu "ale masz ladne oczy" i do tego ciagnie browara, zal patrzec na taki "podryw"

Wady, chyba za bardzo zazdrosny jestem o swoje :) Za bardzo rozrzutny, tzn nie żałuję pieniędzy, nawet dla "obcych" ludzi, przez to też dużo trace :) Ale chociąz materialista nie jestem :P Nie potrafie wymienić więcej :D Nie pale, wypije coś sporadycznie :) Pytania to pytajcie xD

Gość zatankowana
tak sie pytam o te studia,bo mój facet jest po studiach,a prawie nie pije,hmm chyba trafiłam na wyjatkowy okaz..

Kochana szatynko :) Wiesz wszystko jest dla ludzi, nawet alkochol i choc sama nie pijesz to zrozum tych ktorzy pija, jesli wchodzisz do takiego klubu to licz sie wlasnie z tym a to ze tak gada, ze masz ladne oczy to jest znak ze go soba zainteresowalas, daj mu czas do nastepnego dnia niech sobie wytrzezwieje i wtedy oceniaj, mze to calkiem normalny gosc, ktory raz na ruski rok idzie sie napic do klajpy, a Ty go po tym oceniasz :)

Gość zatankowana
aha ,jak chcecie zebym sobie stad poszła to powiedzcie bo moze wam przeszkadzam sie blizej poznac:)

Gość panna szatynka
to naprawde trafilas na OKAZ bo nie znam osoby ze studiow ktora nie pije, az czasami sie zastanawiam gdzie tu znalezc chlopa jak wszystko pijane, na kacu albo zacpane. Studenci to nie ludzie :)

Gość zatankowana
jak był na studiach to jak wychodził na impreze to 3 piwa to góra,teraz nie pije nic bo ćwiczy

Gość panna szatynka
HAHA,ale ja tez lubie sobie wypic, ale w granicach rozsadku, na pewno na imprezach nie belkocze, a jak zaczynam to uciekam do domku spac :) ale powiem Ci ze ten koles byl oblesny, nigdy wiecej go nie spotkalam. Taki typ z wiezienia, strach sie bac :D

Gość panna szatynka
co sie zmieni? ze studenci przestana pic? :D raczej nie nic na to nie poradze ze sama lubie sobie piwko czasem wypic, chociaz nerki mam zdrowe hehe :D

To nie jest nic zlego że lubisz sobie wypić browarka :P Każdy czasami wypije, co do studentów to nie wszyscy piją, np ja :P Znaczy mowie tu o chlaniu bez limitów. Ale z drugiej strony co maja robić jeśli nie maja swojej dziewczyny i nikt nie trzyma rygoru, znam sporo takich co pija bo sa sami, tak po prostu z braku zajecia, dziewczyny, i jestem pewien że by nie piligdyby znaleźli kogos odpowiedniegodla siebie :)

ja tez lubie browarki;)ale jeszcze cos Wam powiem,mojego byłego faceta,miłość od 1 wejrzenia poznałam w klubie studenckim choc oboje nie bylismy studentami hehe,a na dodatek oboje byliśmy ze tak powiem ładnie ,napici,..juz na drugi dzień byłam w nim zakrecona ,7 lat byliśmy razem.to sie skończyło,nieważne.czemu.ale chciałam wam powiedzieć ,że to czasem nieistotne ile masz procentów w sobie,po prostu spotkały sie dwa ciała i dwie dusze,i odkryły że chcą istnieć dla siebie,:)

Gość panna szatynka
mnie najbardziej w klubach studenckich rozśmieszają dziewczyny, takie rasowe blachary, dupe prawie widac, kilogram tapety i jak ida do lazienki to pierwsze co (niewazne ze nie ma miejsca itp) ale pchaja sie do lustra i poprawiaja tapete itp. sory ale jak ja wchodze do lazienki to ustawiam sie w kolejke bo pecherz mi nie wytrzymuje :D a te głupie lale cisna jak do magicznego zwierciadla. Ile razy stalam w kolejce do wc i smialam sie sama do siebie (pewnie jak psycholka wygladalam) a co tam! :D

Gość panna szatynka
normalna to pojecie wzgledne :D mam lekkie odchyly jak kazdy hehe (chyba) :D

Gość panna szatynka
oczywiście że możemy pójść, tylko zalożę moje białe kozaczki, różową kurteczkę i włożę pieska do torebusi, a Ty przygotuj kase na zakupy :D

miss.M gdy widzę faceta który mi sie podoba paralizuje mnie strach i neismialosc-moje miesnie twarzy kompletnie zastygaja i jestem bez zadnego wyrazu i robie wszystko by nie dac po sobie znac ze trzesa mi sie rece-ze w ogole go widze Nie jestem zdobywcą --------- to dobrze, bo zdobywanie to rola faceta. Ty graj swoją rolę, rolę kobiety. :) nie pozuj. jeśli trzęsą Ci się ręce to niech Ci się trzęsą. możesz z tego nawet zażartować. żart rozluźnia sytuację. :)

Gość panna szatynka
no wiesz co! to ja tu taka odpicowana w moje ukochane kolory a Ty bys sie nie pokazal? brutal z Ciebie :) a pieska bys wziął? też ma ładne różowe ubranko i ładną kiteczke na łbie hehe

Dobre bicia masz :D Nie psa też bym nie wziął :D Ale jak znam życie to i tak jesteś ze śląska :D