Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALEKSANDER nie WIELKI

Wielki dramat - co zrobić. część II FINAŁ

Polecane posty

Gość ta
Pojawił się niejaki DZYNGIS-CHAN w temacie Kochałem piękną dziewczynę. Czy to nie twoja prowo Aleksandrze. Coś mi tu śmierdzi. Akcja, styl, rozwijanie tempa. Przyznaj się

Gość calineczka z deczka
Witaj kumpelko literkowa,tak dzieli nas ponad 3tysiace kilometrow a jesli o gorach lub pagorkach to w bielsku mam taka moja serdeczna przyjaciolke na dobre i zle natomiast ja z lubuskiego pochodze,a tu mieszkam zyje ciagne dzien za dniem i jakos leci,mimo to samotnosc nie raz doskwiera jakas niezrozumiala czasem tesknota,wiec znalazlam kafaterie i uciekam z reala w wirtual by sie posmiac powyglupiac ale i pogadac normalnie o wszystkim i niczym odskocznia od trosk codziennosci

Gość calineczka z deczka
zgadzam sie z toba jak czytam tematy i ich wpisy to nie ras wlosy deba nie sadze by wszystkie tematy rozpaczy byly prowokacja mysle ze ludzie naprade cierpia i szukaja pomocy,rady,na zasadzie tonacy brzytwy sie chwyta-jest takiej osobie bardzo zle i jak tam w tamtym temacie napisalam,nie raz nie ma z kim realnie pogadac wiec szuka pomocy w necie by poplakac-nie raz nam dany problem wydaje sie banalny ale ta osoba?dla niej to prawdziwy dramat-od prowokacji aleksandra podchodze do tematow z dystansem,a w wielkim swiecie hech napewno sa rozne dziwactwa,nie raz w realu sie slyszy widzi cuda zycia innych

hejka no to nas dzieli faktycznie ładna odległość , serdecznie pozdrawiam i odezwę się w krótce :-)))

Gość calineczka z deczka
Milego wypoczynku kobietko i pozdrawiam milutko

Gość W życiu
jak na wojnie. Trup się ściele gęsto. Aleksander chce wyprostować Ludzi.

Gość ta co nie chciała niemca
Aleksandrze czy wymyśliłeś nową prowokację?

Gość więc powiem to
Zawsze tematy prowo mnie wkurzają. Nastawisz się na coś konkretnego a tu prowokacja. Do duupy z takimi topikami