ewelina ;p 0 Napisano Lipiec 25, 2010 Hej dziewczyny. Od 5 dni spóźnia mi sie okres ( u mnie to normale bo nie mam regularnego cyklu) dzisiaj zauwazyłam ze z mojej pochwy wydziela sie jakiś brązowy płyn razem ze śluzem. Okres to raczej nie jest ... więc co to może być? i co to wg. ma oznaczać? dodam ze niedawno miałam swój pierwszy raz z chłopakiem. Robiliśmy to w gumce która nie pękła ani nic. POMOCY!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-B-C 0 Napisano Lipiec 25, 2010 a robilas test ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina ;p 0 Napisano Lipiec 25, 2010 jeszcze nie. Zamierzałam jutro go zrobić ... ponieważ kiedyś to mi sie nawet okres 10 dni spóźniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-B-C 0 Napisano Lipiec 25, 2010 ja mialam opoznienie 2 tygodnie. ale nie wiem czy mi sie spoznil czy moze po prostu we wczesnej ciazy poronilam. wszystko bylo wtedy mozliwe. takie plamienie moze oznaczac, ze zarodek sie zagniezdzil. tak wiec zrob test i bedziesz wiedziec. jesli wyjdzie negatywny wynik a @ nadal nie bedzie to za tydzien go zrob ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MF 2000 K!!!!!!! Napisano Lipiec 25, 2010 Ja mam czesto taka wydzieline tuz przed miesiaczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina ;p 0 Napisano Lipiec 25, 2010 kurcze teraz to sie boje... ;/ ( miałam takie cos ostatnio jak mi sie okres konczył, to zamiat krwi właśnie takie coś mi leciało, ale w tedy byłam jeszcze przed swoim pierwszym razem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-B-C 0 Napisano Lipiec 25, 2010 kazdy ma inny organizm. jak cie to bedzie juz naprawde niepokoilo to idz moze do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina ;p 0 Napisano Lipiec 25, 2010 mam nadzieje że jednak dostane ten okres ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej przejdź się do lekarza Napisano Lipiec 25, 2010 ej skoro było w gumce nie pękła ani nic, więc czemu od razu ciąża ma być?? Tak wiem że jest procent niepewłości zawsze, ale on wynika właśnie ze złego zastosowannia (np. gumka pęknie bo źle zalozona - dlatego pisze, że nie ma 100% bo często się jednak zdarza ludziom że pęka, wiec dlatego nie jest pewna). No chyba że np. facet dotykał siebie najpierw i wkładał ci palce potem, no ale to też musiałyby się znajdować plkemniki. Lepiej pójdź do lekarza i zapytaj co i jak - chociaż znając życie to cie to oleje. A jak się np dowiesz to możesz tu napsiać - sama jestem ciekawa. Też mi się czasem zdarza, że na początku okresu mam plamienie (czasem nawet własnie brązowawe) ale za każdym razem jak o tym wspominałam, to lekarze to lekceważyli. Jeden powiedzial że to może być to i to powiedział coś w typowo medycznym języku i tyle. Też się dowiedziałam, że to może być od nadżerki. Ja podobno mam małą, no i dlatego że jest ona mala więc nic mam z tym nie robić. Więc lepiej idź do lekarza a nie od razu że w ciąży jesteś, czy poronilaś, skoro zabezpieczyliście się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniska0405 0 Napisano Lipiec 25, 2010 jestem tu po raz drugi mam nadzieje ze pomozecie blagam mierze temperature od polowy czerwca i mam takie problem bo nie bardzo wiem kiedy mogly mi wystapic dni plodne czy moglby mi ktos pomoc i czy jest prawdobienstwo ze moge byc w ciazy od 5 lipca do 11 okres 11 - 36.5 12 - 36.6 13 - 36.5 14 - 36.6 15 - 36.5 16 - 36.6 17 - 36.4 18 - 36.4 sluz jak jajo bialko jaja kurzego 19 - 36.3 sluz bez zmian 20 - 36.4 21 - 36.8 22 - 36.8 23 - 36.8 24 - 36.9 kochalalam sie z mezem 12 13 17 18 19 21 22 chcial jeszcze napiasc ze cykle ma co 30 31 dni prosze o odpowiedz i dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina ;p 0 Napisano Lipiec 25, 2010 miałam zamiar w środe isć do gina po tabletki anty. a co to ta nadżerka? to coś groźnego ? co do tych gumek to mój chłopak nie skończył we mnie ani nic. na palcach przenoszenie plemników jest niemożliwe bo bez odpowiedniego pojemnika od razu umierają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina ;p 0 Napisano Lipiec 25, 2010 nikt więcej tak nie miał :(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa rozpuszczalna 27 Napisano Lipiec 25, 2010 Hej, ja miałam takie plamienia wczoraj tak lekko brązowe na papierze toaletowym a dzis już dostałam okres po 53 dniach!!! Szok 53 dni trwał mój cykl- mam niereguralne a bylam po odstawieniu tabletek anty ale dziś już wziełam znowu bo nie moge takich cykli mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniska0405 0 Napisano Lipiec 25, 2010 czy tos sie zna tu na temperaturze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina ;p 0 Napisano Lipiec 25, 2010 kawa rozpuszczalna 27 -> no mi sie 5 dzień spóźnia, mam nadzieje że będe miała tak jak ty bo już normalnie wpadam w panike ... moniska0405--> nie wcinaj mi sie na mój temat tylko napisz własny !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina ;p 0 Napisano Lipiec 25, 2010 dobra dziewczyny, już wszystko w porządku, dostałam normalny okres "CZERWONY" ;) ale sie ciesze ... mój chłopak nie bardzo bo już myślał ze tatą będzie ;p ach faceci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach