Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska111

narkotyki

Polecane posty

Gość mamuska111

Hej. Mam taki problem. Podejrzewam mojego chłopaka o branie narkotyków raczej dopalaczy. Nie raz słyszałam od znjamuch że jest uzalezniony i nie raz ja sama zaobserowawałam dośc nietypowe zachowania u niego. Wczoraj wieczorem siedzielismy razem tylko we dwoje w domu i pilismy sobie winko. gdy go poprosiłam o wode przyniósl mi sok pomarańczowy i pijać go poczułam straszny smak jakby lekrstwa. Po jakimś czasie czułam że zaczyna cos ze mna sie dziać. Dostałam dreszczy czała sie trzesłam mialam dziwny samk w ustach suche wargi zaczelam nnapierw nerowo chodzic a potem sie kiwać jak siedzialam. nie bylam w stanie myslec . Znam to uczucie troche podobne jak kiedys próbowalam amfetaminy nigdy nic mocniejszego ale nigdy nie wpadlam w to dalej bo wlasnie nie lubie obcego mi stanu nigdy mi sie to nie podobalo. Mam wrażenie że czegoś mi dosypał. Tylko nie wiem w jakim celu - jestesmy ze soba w sumie 1, 5roku A po drugie nie chce mi sie w to wierzyć bo nie powinień tego robić. Może to bylo jego i mi dal przez pomyłkę i nie chce sie teraz przeyznać. Tym bardziej ze 2 dni wczesniej mial takie objawy jak ja mialam dreszcze gadal glupoty w ogole byl obcy ciezko oddychal. Wszytskiemu zaprzeczył. Nie wiem co mam mysleć?

Gość zalany rolinik
nie masz się czego bać nasz rząd dba o wychowanie naszej Młodzieży i już dwa lata "walczy" z dopalaczami. aż zwalczy je!