Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakubu

moja kobieta nie lubi minetki....co robić?

Polecane posty

Gość jakubu

jest pierwszą i jedyną kobietą jaką znam, która nie lubi być pieszczona oralnie....nawet nie dopuszcza mnie niżej, nie pozwala całować...nie wiem co robić bo ja lubie takie zabawy..jak ją przekonać?

Gość pasztetowa22
wstydzi sie może wyglądu swojej cipki, może jest chora na coś tam na dole, moze nie lubi robic lodow i mysli ze w zamian za minete bedziesz oczekiwal tego od niej..

Gość matacz...
zapytac dlaczego ?? Mysle , ze nie jest to wina ewentualnego braku przyjemnosci z pieszczenia oralnego tych okolic ciała , bo nawet pieszczac nadgarstek kobiecie jest przyjemnie - tu chodzi raczej o cos innego ! jakies wychowanie , ze lizą sie tam to tylko zwierzeta itd. stad czuje sie z tym zle - bowiem to nie moze byc nieprzyjemne !!! dotykac sie tam zapewne pozwala , jak masz reke w majtkach to jest jej dobrze - mam tez nadzieje , ze umiesz piescic te okolice , jesli tak , jest tak jak pisze .

Gość jakubu
masować ręką pozwala ale na nic więcej już nie...:(

Gość jakubu
chociaż ostatnio jak ją zacząłem tam masować to poczułem, że zaczyna coś tam twardnieć. Aż sam się przestraszyłem i nie wiem co to może być ?

Na bank się wstydzi, może ma jakieś kompleksy albo jej moralność jej na to nie pozwala. Spróbuj z nią o tym pogadać, ewentualnie wypijcie trochę jakiegoś dobrego wina przed stosunkiem to może się trochę rozluźni i hamulce jej puszczą ;)

Gorzej jak jej zwieracze puszczą i się na chłopaka zesra. Np z podniecenia.