Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MbhYojbF

prosze o pomoc, chodzi o ciaze

Polecane posty

Gość MbhYojbF

7go czerwca wzielam o 4h za pozno tabletkę , no i kochalam sie dalej ze swoim facetem, bez zabezpieczenia , pozniej dostalam okres, trwał mi normalnie 5 dni (juz od roku zabezpieczam sie biorac tabletki). od 3 dni jestem zmeczona, boli mnie brzuch, no i mam zgage, ktora lecze, i juz mi jest lepiej. Suszy mnie jednie, ale byc moze ze mam refluks. Chyba za wczesnie na objawy ciazy? jak myslicie, jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy? nie konczyl we mnie czesto, moze tylko raz, ale to i tak w tym tygodniu. Wczesniej byl seks przerywany. Mam tez torbiele na jajniku. prosze napiszcie swoa opinie, jestem wystarszona, i sie boje

Gość mała miiii30
Nie boj się, wydaje mi się że wszystko jest ok. Ja biorę tabletki od 5 lat i biorę nieregularnie tzn o różnej godzinie i wszystko jest ok.

Gość MbhYojbF
ale wzielas kiedys wiecej niz po 12h? ja wzielam w 17h...no ale kurde nic nie powinno byc, okres dostalam normalnie przewidziany...

Bralam przez 5 lat tabletki i nie raz spoznialam sie z tabl po czasie o wiele dluzszym niz 12h i wpadki zadnej nie bylo

Gość MbhYojbF
taks ie starsznie boje... czuje ze mnie brzuch pobolewa...