Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shawty ......

ocencie moja figure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rozczarowana sobą :((((
Ten kalkulator chyba nieco źle liczy, ja się nei znam aż tak ale mam pod biustem 75 a w biuście 91 i mi wyszło, że mam 65G, gdzie ja bym taki stanik znalazła???

Gość shawty ......
dam ale potem, na razie nie chce mi sie robic fotek bo siedze na kafe :P dziekuje za komplementy :D :*** no i nie zawyzam sobie rozmiaru, tak mi wyszło z kalkulatora rozmiaru biustu, same sobie sprawdzcie :O, z reszta tez mi nie pasuje ze to E bo nie wygladaja

Gość TE CYCE TAK DZIWNIE
PATRZĄ NA MNIE TYM WIBRUJĄCYM WZROKIEM :classic_cool:

ładna figura i piersi też ładne nie masz się czym przejmować :)

Gość kobiety wiekszosc z was
ma zle dobrany rozmiar stanika, i tylko niszczycie biusty. taka jest prawda, chinskie biustonosze i ich rozmiary są zle dobierane! dziewczyna dobrze mowi, zmierzcie sie w biuscie i pod biustem :P i kupcie porządne staniki

Gość shawty ......
bo w pl ciezko kupic odpowiednio dobrze dobrany stanik ja mam wymiary jak ta babka 73 88 i wychodzi jak nic 65 e

Gość kobiety wiekszosc z was
no wlasnie to jest problem Polek. wszedzie chisnkie badziewie 75B, 80 C a gowno prawda!!! zmierzcie sie dobrze i kupcie cos porządnego.

jak dla mnie figura miodzio. ładna, proporcjonalna, piersi również mi się podobają. bardzo ładna bielizna. jedno z lepszych ciał do oceny, jakie widziałem na kafeterii.

Gość rozczarowana sobą :((((
niestety baaaaardzo mało jest staników w takim rozmiarze np. w triumpfie

Gość shawty ......
ha! dziekuje bardzo przyjemnie sie czyta mile komentarze :) no a staniki trzeba zamawiac na allegro i w innych sklepach internetowych :)

Gość MatulaTwojaCÓrkoNiewierna
marta???!!! masz szlaban na aparat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja:P
rzadko zdarza mi się kogoś oceniać pozytywnie, ale ty jesteś wyjątkiem. ładnie:) dziwi mnie jednak ze dajesz zdjęcie swojego ciała na widok publiczny,chyba jesteś niedowartościowana

Gość aquarius
w jakiej skali ta ocena? :) na moje oko to tak 8/10 Poza cyckami, masz podobną figurę do mojej dziewczyny, moja ma troszkę większe. Ile masz lat w ogóle? Fajny brzuszek i nie daj sobie wmówić, że faceci lecą na wytrenowane brzuszki, jak troszeczkę wystaję i jest na nim ciałka to jest to bardzo sexowne.

Gość shawty ......
mam 20 lat :D

Gość Specjalista od oceniania
A dlaczego nie pokazesz cipki? :)

Gość amazonia/
za małe wciecie w talii, meskie biodra, małe cycki

Gość shawty ......
nie pokaze bo za duzo by bylo tego dobrego :P a niestety w pl opalanie topless nie jest mile widziane nad woda :O ewentualnie kolo domku, ale to troche niebezpieczne :D

Gość rozsądny
taki blady pasek może być podniecający!

Gość Specjalista od oceniania
cipki nie chcesz pokazac a cycka pokazujesz cos z toba nie tak :)

Szczerze mówiąc nic specjalnego. Małe piersi, słabo zaznaczona talia. Po prostu przeciętna figura.

Gość shawty ......
inne kraje zupełnie inaczej podchodzą do nagości niz w zacofanej polsce :) nie mieszkam w czechach a w pl wiec trzeba niestety sie dostosowac :P

czas na zmiany. ;) nie ma w pl tak, że przy każdej większej plaży jest też mniejsza plaża dla tych lubiących opalanie dokładnie każdego centymetra swojego ciała? u mnie nad wisłą pamiętam za małolata była taka plaża.

Śmieszą mnie pseudoznawcy oceniający po takim zdjęciu, że "twoja miseczka to A". Jak sądze nigdy nie widzieli oni nawet stanika o rozmiarze 60/65 E Ale usiłuja tutaj świecić swoim ogromnym znawstwem kobiecego ciała :O Mam bardzo podobną ogure do Ciebie i mój rozmiar to 60E i nie ma się co dziwić, bo miseczka to różnica pomiędzy rozmiarem w biuście a pod biustem, więc u szczupłych osób już niewielka różnica daje "wysoki" rozmiar miseczki. Tej różnicy po tym zdjęciu nie da się określić, a w goóle gadanie pod tytułem "co najwyżej małe B" to bzdura i nic to nie mówi bez podania rozmiaru pod biustem. Nie słuchaj tych przemądrzałych zarozumialców, którym sie wydaje, że wszystkie rozumy pozjadali, bo założono o nich kilka tematów na kafe :classic_cool: a juz raczej kieruj się właśnie tym kalkulatorem, który został opracowany przez ludzi, którzy przynajmniej znają sie na tym, o czym mówia i co robią.