Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka :(

samotność wśród ludzi

Polecane posty

czy są jeszcze tak samotni ludzie jak ja :( Nie mam żadnej bliskiej osoby swemu sercu ciągle sama ;( a tak bardzo bym chciała kogoś poznac kto mnie pokocha, jak to zrobić:( ksiąze z bajki się nie zjawi a ja nie chcę być już sama ;(

Gość exp
ty nie tylko jesteś samotna, ale i żałosna bo nie potrafisz zapełnić sobie tej luki, kiedy kogoś nie masz jakimiś sensownymi zajęciami. kwiczenie, że od dawna nikogo nie masz, nie zmieni niczego :P czas, stanąć twarzą w twarz ze sobą i zmierzyć się ze swoim lenistwem, nierealnymi pragnieniami i nie zaspokojonym ego. prostackie jest pisanie tu o tej samotności, którą sama sobie serwujesz. brakuje ci kontaktów z ludźmi ? to wyjdź do nich, zapisz się na jakieś zajęcia, które będą ci dawały radość, przy okazji będziesz z ludźmi, i być może kogoś poznasz nowego :P

sam jestem samotny od zawsze tez nie chce ale co poradzic :o powoli sie przyzwyczajam do tej samotnosci bo inaczej bym zwariowal

pisanie o samotności nie jest chyba żałosne tylko sugeruje innej osobie że ktoś potrzebuje pomocy bo sam sobie poradzić nie może... Co do zapisania się na jakies zajęcia Dziękuję pomysł bardzo dobry ale jak dla mnie nie wykonalny coz siła wyższa praca praca praca od rana do wieczora dlatego trudno kogoś znaleźć. Widocznie jestem skazamna na samotność i chyba tylko pozostaje mi sie z tym pogodzić.

wyrazy współczucia. nawet jeśli kogoś znajdziesz, to czy będziesz potrafiła zatrzymać przy sobie, skoro u Ciebie jest tylko praca, praca, praca?

Różyczka- A z jakiego województwa jesteś?

No właśnie dobre spostrzeżenie. Kuj-pom.

hmm 27 a Ty skąd ?

różyczka :( ja mam 26 i jestem z wojewodźtwa Śląskiego

Gość gość
Ja jestem też ze śląska nie jestem samotna ale bardzo chętnie się zaprzyjaźnie :) Zapraszam na gg :) na pogawędkę :)

:( szkoda ale przynajmniej miło było wymienić kilka zdań :)

różyczka :( => Źle jest być sam i samotnym. Gorzej być samotnym wśród ludzi. A najgorzej już być samotnym we dwoje. Nie śpiesz się bo może być jeszcze gorzej.

Gość Kaliban dobrze mówi
najgorzej być samotnym we dwoje.

Kaliban- tak wiem pośpiech to zły doradca czasami szuka się kogoś na siłę tylko zeby móc poczuć ciepło drugiej osoby... czasami nawet wchodzi się w związek w którym jest nam źle i czujemy sie krzywdzeni ale tkwimy w nim bo boimy sie tej okropnej samotności... Ja wiem ze sam nikt mi się nie zjawi to nie bajka książe na białym rumaku mnie nie odnajdzie... ale też wiem że nie ma co się spieszyć najwyżej czeka mnie samotność... smutne ale prawdziwe ;(

różyczka :( => Sama tedy poszukaj. W bajkach tego nie piszą (bo to propaganda), ale z tym smokiem to z reguły księżniczki były dogadane, co by tylko jelenia na męża znaleźć. Biorąc pod uwagę, w ile złomu rycerz był zakuty za Chiny nie byłby w stanie pokonać smoka, gdyby ten się nie podkładał. http://www.youtube.com/watch?v=9ruDMD-YBVI Więc i Ty pomóż szczęściu. Tylko nie rzucaj się na pierwsze markowe spodnie :P

:) dobrze powiedziane Może masz rację może czas wyjść i sie leciutko podrzucić temu rycerzowi heheh ale tylko temu który bedzie na to zasługiwał ;)

Mania2311 a z której części Śląska jesteś?

Gość Yowanna
Można mieć w życiu zainteresowania, pracę, a jednak czuć się samotnym. Ja tak mam i jest mi z tym wyjątkowo źle.