Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już ja jej pokażę

zdjęcie u męża w tel

Polecane posty

Gość całowicie normalne
chłop zdrowo myśli.

Gość lalalalalalalalalalalala
Bardzo "artystyczne" zdjęcie. Ubrana jak dziwka a wokół pierdzielnik. Mega seksownie

Ladna i zgrabna dziewczyna, wiec nie dziwei sie ze Twoj Maz na nia leci. :O Lepiej sprawdz swojego Meza a nie na dziewczynie sie mscisz. Widac ze klasy nie masz za grosz. :O

Gość kikolek
jagoda z ta klasa to tak jak u ciebie patologio...poziom zerowy:O

Gość antypatologia
Jakas laska lezaca w barlogu w sieci rybackiej to klasa? Poza tym, gdzie to bylo robione - w motelu jakims na godziny? Twoj maz z niej korzystal? To nie ty?

Gość spaslakkkkk
no bo jak w domu ma słoninę to przynajmniej na cudze sobie chłop poptarzy

Gość już ja jej pokażę
No włąśnie nie ja. ta ppinda wysyłała takie zdjęcia do niego. Męzulek oczywiście nie jest bez winy ale gardzę babami które wchodzą w cudze życie! A facet jak facet : jak suka nie da to pies nie wezmie!

Gość Rozumiem że to ty tutaj
się reklamujesz. Sponora szukasz?

Gość już ja jej pokażę
Zadna normalna dziewczyna nie wysyła takich zdjęć obcemu facetowi. Gdybym tylko znalazła namiary na jej rodziców to wysłałabym do nich te zdjęcia. Mam ich więcej, z jej gołymi cyckami. Póżniej wstawie, idiotka sama robiła foty komórką. Gardzę takimi babami. Szkoda że nie mam jej nr tel lub gg. Może jeszcze szuka kochana wolnego a nie cudzych meżów łowi!

Gość już ja jej pokażę
Zdjęcie robone w AKADEMIKU. Grzeczna studentka, zajebana. Cicha woda brzegi rwie, ciekawe czy rodzice wiedzą? Jest tutaj ktoś z Jędrzejowa? Bo ona podobno tak!

Gość 4RWEGGYR3YGE
DAJ TE ZDJĘCIA : d

Gość polehka
zyebiesz laske, wyzwiesz od kurevek a cudowny, jasny, boski i niewinny mezulek za miesiac w telefonie bedzie mial zdjecie innej narzucajacej sie mu, grozacej zabiciem jego i ciebie jakies szmaty...

Gość już ja jej pokażę
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/24d7e0b1f 4356529.html Takie zdjęcia do czyjegoś męża??? Lub do faceta nowo poznanego? Rozumię do SWOJEGO chłopaka czy męża. Ale nie do kogoś kogo się zna kilka dni przez neta. Ale mi się ch*j za męża trafił. Ze ja tego przed ślubem nie widziałam.

Gość ona niczemu nie jest winna
tp TY fajnego masz meza ;P

Gość on cie robi w konia!
moze jej nagadal ze jest wolny?

Gość myrchaaaa
a może sam się o to prosił? Panna ni z tego, ni z owego wysyła takie fotki do żonkosia? Jasne :classic_cool:.

Gość eeeeeeeeeeee
zdjęcie beznadziejne

Skoro dalej je trzyma na telefonie, to ja bym raczej jego się czepiała :) Nie rozumiem ludzi którzy lecą na zajętych, żonatych i dzieciatych mężczyzn, ale zauważ że wina leży głównie po stronie męża- to on jest zajęty i ma rodzinę, to jego najbliżsi i on powinien mieć dla nich względy- a nie obca, wyuzdana kobieta. Może tylko zdjęcia, może bez proszenia mu wysłała, ale po co je trzyma na komórce?

Gość gonia33
fajne zdjecie, facet ma gust , jesli chcesz go zatrzymac tez sie tak ubierz

Gość ale masz "meza'...
ty sie od laski odczep bo to twoj maz jest winny. Zadna obca laska by zonatemu factowi rozebranych fot nie wyslala, zrobil ja bidule w konia mowiac ze jest wolny na bank tak bylo. Masz kobito meza podrywacza i oszusta matrymonialnego!

Nic nie zrozumiałam, tylko piszę na innym temacie o tym. Jeśli chcecie bronić takiej suki to proszę bardzo, tylko póżniej nie zakładajcie tematów typu: poniżona, mąż mnie nie chce po porodzie i wiele innych które się tutaj spotyka. Mąż nie jest niewinny i już się o tym przekonał ale dziwka jedna tez musi myśleć zanim do kogoś wyśle swoje nagie zdjęcia. Nie szanuje takich kobiet, dlatego wszystkim chętnym a najlepiej z JĘDRZEJOWA wyślę jej nagie zdjęcia na maila. Może akurat trafię na kogoś kto ją zna. Szara myszka.

Podobno jest z Jędrzejowa. KASIA! Gdybym tylko miała namiary to wysłałabym jej zdjęcia w lateksowym ubranku i pańczochach do jej rodziców. Niech wiedzą jaką k**we wychowali! Poszukam na NK i ludziom z miasteczka powysyłam. Raz na zawsze się nauczy że z ZONAMI i MATKAMI się nie zadziera! I nie wnikam jakie bajki wtedy mój obecny mąż jej naopowiadał. Niech myśli głową z kim pisze a nie dupą w lateksowym ubranku!

Gość mammmmussskkkaaa
popieram autorke

Gość Mrccc
Mogłaś pokazać tutaj jej twarz, może ktoś rozpoznałby. Byłby większy wstyd dla autorki (zdjecia oczywiscie) Ja tez wyslalabym takie zdjecia do rodzicow, ciekawe czy wtedy bylaby taka odwazna.

Gość mammmmussskkkaaa
ale ja bym wyslala raczej do niej informacje, ze juz niedlugo zrobisz uzytek z tych zdjec (rodzice, nasza klasa itp.) niech sie wystraszy troche, a dla meza tez bym jakas jazde zrobila (chociaz pewnie bym sie rozwiodla)