Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liebermarlene

czuję się cholernie samotna...

Polecane posty

Gość Liebermarlene
Nie lubię tego miasta... ale póki co jeszcze trochę tu pomieszkam.. a Ty skąd jesteś?

Czasami pomieszkuje w Katowicach,mam tam rodzinę i lubię to miasto a mieszkam nie daleko Wodzisławia Ślaskiego.

Gość Liebermarlene
Turza?

Gość Liebermarlene
miło się rozmawiało, ja uciekam na film.pa

ja tylko chcialam dodac ze mialam kiedys podobnie jak autorka postu. Tez po spotkaniu ze znajomymni mimo ze bylo super to pozniej szlam do domu i lezki mi lecialy tak czulam sie samotna. Ale pozniej zdalam sobie sprawe ze to we mnie jest cos nie tak. Zmienilam sie. Teraz jak wracam do domu po spotkatniu ze znajomymi to dziekuje Bogu ze bylo tak super i jestem bardzo zadowolona, bardzo sie ciesze i nie odczuwam tej samotnosci co kiedys. Teraz jesli czuje samotnosc to tylko od czasu do czasu i nie jest juz taka przytlaczajaca. Suma sumarum. To Ty musisz sie zmienic. Musisz zmienic swoje podejscie do tych spraw. Bo szczescie jest w Tobie, tylko musisz je samam odnalezc :)

Gość ja a kto?
eh miałam ochotę napisać dokładnie to samo, co Libermarlene. Co za zbieżność że mam identyczną sytuację identyczne poglądy i w tym samym czasie dopadła mnie chandra..więc pewnie jest nas więcej,jeśli ma to nas pocieszyc. Wyznaję, że nie chce być już dlużej sama, ale czy to powód żeby być z kimkolwiek? chcę się zakochać no!!