Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cositatata

co o niej sądzicie?!??

Polecane posty

Aż się zdenerwowałam-ta dziewczyna z filmiku jest bardzo podobna do mnie. W pierwszym momencie pomyślałam, że to ja i ktoś robi jakieś chore żarty. Ale na szczęście TYLKO podobna a nie taka sama.

Ale ja w porównaniu do niej nigdy nie byłam zakochana w księdzu- a nawet takich "możliwości" nie miałam bo pochodzę z rodziny ateistycznej i z kościołem oraz księżmi nigdy nie miałam nic wspólnego

Gość cositatata
jak to wyglądasz jak ona?

Ja twarz mam bardziej smuklejszą a ona bardziej zaokrągloną i karnację mam trochę jaśniejszą niż ona

Włosy mam dłuższe niż ona i takie pofalowane. A lat mam 31 (ale na tyle nie wyglądam) A kim jest ta kobieta? Przez to podobieństwo jestem ciekawa

Gość cositatata
była kochanką księdza jego wyrzucili przez romans z parafi ona nadal walczy o niego. Ma 22 lata i tez ma kręcone wlosy tylko prostuje z tego co sie orientuje

Gość cositatata
nekromanta skąd jestes? moze jestes jej siostrą a o tym nie wiesz i to nie żarty

Jak go wyrzucili to teraz ma szansę. Ale ta sprawa chyba nie była zbyt głośna (ja o tym nie słyszałam)

Nie, ja jestem jedynaczką. A poza tym pisałam wcześniej, że pochodzę z rodziny ateistycznej i kontaktów z księżmi ani ja ani moja rodzina nie mamy. A mieszkam w dużym mieście w zachodniej części Polski

Gość cositatata
mi się zdaje że tu coś nie gra jest ładna szkoda mi jej życze jej aby go odzyskała ale filmiki super mi się podobają

A moją kuzynką ona też nie może być bo jej wiek się nie zgadza. Mam jedną kuzynkę-starszą od siebie i kilka kuzynek, które nawet 18 lat jeszczse nie mają

Gość cositatata
dlaczego jedynaczka może po prostu jesteś adoptowana !!! bo rodzice więcej niem ogli mieć dzieci weś to do siebie i nie patrz na to w jakiej rodzinie się wychowalas pami9ętaj czasami cos nie dzieje sie bez powodu !!

Mi się filmiki też podobają. I żal tej dziewczyny. I może nie spodoba Ci się to, co napiszę ale uważam, że wiara (nie tylko katolicka ale WSZYSTKIE) powstały po to, aby ludzi dzielić a nie łączyć

Gość cositatata
ja ta dziewczyne znam bardzo dobrze aż za dobrze i to co napisze nie spodobalo by się jej ale uwazam ze powinnas skontaktowac sie ze swoją rodziną i upewnic sie czy aby twoje korzenie są twoimi korzeniami ito nie zarty!!! a co do filmików ma ich sporo na youtube

Nie nie jestem adoptowana. A to podobieństwo to może przypadek. A poza tym w Polsce są Kluby Sobowtórów, do których należą ludzie, co są podobni do sławnych gwiazd-a wcale nie są z nimi spokrewnieni. I w przypadku moim i tej dziewczyny z tym podobieństwem myślę, że jest tak samo

Gość cositatata
nekromanto to że jesteś jedynaczką dalo mi do myślenia i zapewne w bogatszej rodzinie sie wychowalas uwierz mi czasami nie ma zbigow okolicznosci