Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nibylandia85

FACECI...

Polecane posty

Gość Nibylandia85

Wiem, ze takich tematow bylo sporo ale ciagle mnie nurtuje ten problem. Mam chlopaka od 2 lat i poczucie,ze naprawde mnie kocha. Nie chodzi z kumplami na piwo, sam tez beze mnie sie nie rusza, spedzamy ze soba non stop czas o ile praca na to pozwala, ciagle opowiada swoim znajomym jakiego ma skarba itd. jednak jest jeden mankament.... ciagle gdy wchodze w historie stron internetowych to kuzwa widze a to fotka.pl i jakies cizie, a to kuzwa czat flirt itd.... on mowi, ze nie powinnam byc zazdrosna o swiat wirtualny. Ja tez mam konta na roznych portalach ale nie przesiaduje tam tak czesto jak on... W dodatku jest naprawde przystojny i kazda do niego pisze a ten sie cieszy jak glupi do sera:-o bolą mnie takie sytuacje... bo czasami wolalabym zeby poszedl z kumplami na piwo niz ogladal te laski.... Czy ja przesadzam? Bo juz sama nie wiem:(

Gość Nibylandia85
up.......

Gość Nastolatka.
Nie przesadzasz! Musisz mu dobitnie uświadomic jak boli Cie to,że flirtuje z kaimiś Laluniami. Ciekawe jak on by się czuł gdybyś Ty non stop przesiadywała na głupich stronkach i dostawała wiadomości od jakiś typków. Powiedz zeby postawił się w Twojej sytuacji:) Wszyscy faceci lubią jak jakies cizie do nich piszą. . . czują się chyba dowartościowani :/

Gość tylko tyle ci powiem
nie marudz

Gość Nibylandia85
tylko tyle ci powiem - dokladnie tak mowi moj facet jak chce z nim o tym porozmawiac - nie marudz:-o

Gość Nibylandia85
meska pomaranczo - a czy to nie jest szukanie atrakcji gdzies indziej...?

Gość Nibylandia85
no wlasnie z tego co sie dowiedzialam to on chyba potrzebuje takiej aprobaty od innych... nie rozumiem czemu bo wyglada jak model i chyba zna swoja wartosc....

Gość Nastolatka.
Hmmm... to może wzbudz w nim zazdrośc i powiedz,że jakiś Laluś do Ciebie pisze smsY czy coś;p a będzie to robic np. Twoja Przyjaciółka:) Zobacz jak zareaguje:) Pokaż mu pare takich smsÓW i zobaczysz jak się wkurzy. Wtedy Ty porównasz to do tego co On robi i może opamięta się i przestanie z nimi gadac przez Internet:D

Gość rozsądny
a może inaczej - skoro mu mówiłaś, że Cię to drażni, a on dalej swoje, to może robi tak, bo uważa że za bardzo go kontrolujesz. jak mu odpuścisz na innych polach (np. wspomniane wyjście z kumplami), a co do tego będziesz stanowcza, to pewnie zluzuje i to oleje

Gość Nibylandia85
Nie raz chcialam w nim wzbudzic zazdrosc ale to nie jest takie proste... on wie ze jestem w 100% lojalna i czesto udaje albo i nie ze go te sytuacje nie obchodzą. Hmmmm ale chyba raczej udaje... jednak niezle mu to wychodzi

Gość Nibylandia85
rozsądny - ale ja mu nigdy nie zabronilam takiego wyjscia z kolegami, problem w tym, ze on nie lubi alkoholu i w zasadzie nie ma z kim wychodzic do pubu, poza tym tego nie lubi. jego zycie towarzyskie zamyka sie w internecie:-o

Gość Nibylandia85
jak mu powiedzialam, ze nie podoba mi sie ta sytuacja to uslyszalam, ze przeciez nigdzie sam nie chodzi, z pracy wraca od razu do mnie, nie spotyka sie z kolezankami, nie pije alkoholu itd...a jedyna jego rozrywka ktorej nie moge mu zabronic to internet:-o bo przeciez on jest taki w porzadku wobec mnie:-o

Gość NIUNIA :*
mOże jest uzależniony od Netu?? I najwiąkszą satysfakcje dają mu takie rzeczy jak pisanie z Laskami z netu... a może uprawia cyber sex?:( To jest fuj.. w stosunku do Ciebie jeśli to robi!!

Gość Nibylandia85
Niunia - szczerze mowiac to nie wiem, bo przeciez nie mam nad nim kontroli non stop.... jesli by sie tak okazalo to koniec z nami

Bo wiesz.... to dziwne,że się z chłopakami nie spotyka tylko mu INTERNET w głowie... Mój chłopak na komputer zagląda raz na 3 dni , a do kolegów ciągle mu tęskno... ja nie piwo to mecz, jak nie mecz to rybki:D

Gość Nibylandia85
Jeny wolalabym zeby na ryby czy grzyby chodzil niz ten piertolony internet:( on ma 28lat i chyba kuzwa juz dawno powinien darowac sobie takie glupoty

Ooo. To już sporo:) Mój ma 23 i zapalony wędkarz:D Dziwie siętemu Twojemy Misiowi... Ma Fajną dziewczyne a szuka wrażen w pisaniu z babami z Inter.

Gość Nibylandia85
Tez sie dziwie bo robie dla niego co moge... przed znajomymi twierdzi, ze jestem idealem kobiety i ze nawet nie ma za co na mnie sie wkurzac. A moze im wiecej sie daje tym mniej otrzymuje?

Gość Nibylandia85
a moze wypowie sie tez jakis pan...?

Gość Nibylandia85
wiecie co.... narobilam sobie zdjec w samej bieliznie - bardzo seksowne ... i wyslalam je mojemu chlopakowi z dopiskiem, ze wystawie je na fotka.pl i wiecie co:-o ? powiedzial, ze nie ma problemu, ze chlopaki beda wyc z zazdrosci bo ma taka sexi dziewczyne i tylko jednego nie pozwolil wstawic a tak to nie mial nic przeciwko😭 Oczywiscie kuzwa ja tego nie zrobie, chyba go powalilo:-o

Gość Nibylandia85
podnosze

Gość sffsfsfs
podaj mu ta strone metbabes.com

nie wiem , ale moze faktycznie jest tak , ze Cie nie kocha , moze jest do Ciebie poprostu przyzwyczajony ..moze mu tak wygodnie , ze ma jednak ta staa partnerke , zew razie czego ma z kim wysjc , z kim pogadac , do kogo sie przytulic itd ...gdyby siedzial raz na jakis czas to chyba ok , ale jak mowisz, ze to jest zbyt czesto..chyba jednak czegos szuka ... jesli mu naprawde na tobie zalezy powinien dokonac wyboru co jest dla niego wazniejsze , czy dziewczyny poznane przez internet , czy Ty

Gość Nibylandia85
Wiem, mozesz miec racje. Jednak mysle, ze mnie kocha, widze to po slowach, czynach i to w jaki sposob sie o mnie wypowiada przed innymi... ze nie znajdzie takiej drugiej itd... ciezko mowic o przyzwyczajeniu skoro jestesmy niecale 2 lata. Z tego co wiem wczesniejsze dziewczyny tez mialy z tym problem. On twierdzi ze jak nie byl ze mna to czatowal itd. non stop a odkad jestesmy razem to robi to sporadycznie... Bardziej mi to wyglada na pewien rodzaj uzaleznienia... Z tym, ze on nie widzi problemu...

Gość Nibylandia85
Gdyby nie ten jeden mankament to naprawde bylby dobrym facetem... Z tym, ze nie wiem czy jestem w stanie to zaakceptowac mimo, ze kocham go z calych sil. A jeszcze wroce do tego "przyzwyczajenia". Najpiekniejszy okres w zyciu partnerskim to przeciez wlasnie pierwsze 2lata, pozniej jest przyzwyczajenie - wedlug psychologow.... wiec nie sadze zeby byl znudzony tym bardziej, ze staram sie bysmy nie popadali w rutyne...

Gość Nibylandia85
Wczoraj bylismy w kinie, bylo bardzo milo. Wrocilismy do domu a ten znowu do kompa i na czat na fotce.... tak spedzilismy wieczor, on w jednym pokoju ja w drugim... Dzis łzy mi same naplywaja do oczu bo nie umiem mu tego wyperswadowac.... a przed chwila dostalam smsa od niego: jestes dla mnie najpiekniejsza:-o Moze mu odpisze ze gdyby tak bylo to nie szukalby atrakcji w necie...? Wiem, ze to nie jest problem na skale swiatową ale powiem Wam szczerze, ze od tego zalezy moje bycie z nim... a kazda podjeta decyzja ksztaltuje nasz los.... no wiec co robic by tego zycia nie zmarnowac? Byc z nim i patrzec jak to robi czy rzucic i plakac po nocach, ze stracilo sie milosc zycia...?

Gość Nibylandia85
HELP😭

Gość koko dzambooo
faceci to łajdaki!!!!!!!!!!!!!!!!