Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia010

Escapelle

Polecane posty

Czesc dziewczyny. No wiec tak miałam stosunek przerywany w 12 dniu cyklu. Oczywiscie finału nie było bo nie doszło wogole do wytrysku, kazałam po jakis 10 minutach przestać. Przestraszyłam sie bo to jednak dni płodne. Tabletke wzięłam 15 godzin po stosunku. Po 5 dniach od wzięcia miałam plamienia ktore trwaly 3 dni. Po jakiś 3 dniach dostałam kolejne plamienia, wygladało jak okres chodz tez trwało jakieś 3 dni i było w miare skąpe. Dostałam je 5 dni przed spodziewanym terminem miesiaczki. Dziś powinnam prawidłowo dostać okres i teraz nie wiem czy te drugie plamienia ktore dostałam moglybyć okresem czy poprostu plamieniem. Wczoraj rano robiłam test ciążowy z rana, wyszedł negatywny. Nie wiem teraz co myśleć...

hmm test ktory robilam wykazal jedna kreske. Lecz pozniej wieczorem gdy chcialam go wyrzucic, byla na tym tescie taka, druga kreska...Prawie ze nie widoczna.... I teraz nie wiem....

Dla pewności możesz zrobić później drugi test. Ale moim zdaniem napewno nie jesteś w ciąży.

hmmm za jakies dwa dni zrobie drugi test i zobaczymy wtedy:) mam nadzieje ze nie jestem w ciazy.. A jak uwazasz czy to krwawienie 5 dni przed @ moglo byc @??