Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taaaaaaaaa

PROBLEM Z CYFRA PLUS

Polecane posty

Gość a taaaaaaaaa

od jakiegos tyg. szwankuje mi cyfra. co jakis czas wylaczal mi sie obraz. musialam wyciagac i wkladac karte zeby zadzialalo. a dzis od rana pisze "prosze wlozyc karte do czytnika". czy to dekoder czy karta jebla? dodam ze dekoder juz stary od 2002r a karte wymieniali mi jakies 2lata temu ale nigdy takich cyrkow nie mialam

Gość a taaaaaaaaa
dzwonilam dzisiaj do nich to spisali numer karty kazali wlozyc ja spowrotem i zadzialalo, ale po trzech minutach sie wylaczylo i znow jest napisane "wloz karte". dla nich problemu nie bylo do tej pory bo skoro byl obraz to jest a ze sie wylaczal po godz to juz huj. a dzis mi powiedzieli ze jak dalej bedzie pisac "wloz karte" to mam jutro do nich zadzw

Gość a taaaaaaaaa
jak zaplace rachunek tydzien po terminie to potrafia sie upomnic a ze teraz nawet tv nie moge ogladac to juz maja to w dupie. wazne ze rachunek zaplacony a reszta ich nie obchodzi

Gość a taaaaaaaaa
ok tak zrobie. ale jak mam dekoder wykupiony na wlasnosc to musze sama go kupic

Gość iga 42
OBRAZ W CYFRZE PLUS jest rozciagnięty do tego stopnia , żę logo programów w prawym górnym rogu są prawie niewidoczne. Rozciągnięty na boki oczywiście. Myślałam, ze może z telewizorem coś nie tak ale kiedy przełą czyłam ten sam film na zwykła antenę która jaszcze jast na dachu to obraz był widoczny w całosci.Wiem, że kolezanka w telewizji n nie ma tego problemy.Czy dać sobie spokój z cyfrą, co radzicie, tego nie da się przeciez oglądać.

Gość ptasiek nastroszony
może w zwiazku z tym masz zbyt mocny sygnał , zrób tak wejdż w menu , zakladka ustawienie anteny i ustaw z hotbird na other wtedy sygnal jest stabilny i nie ma czestotliwości HD