Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marryyy

co robic?????

Polecane posty

Gość marryyy

Jestem z chopakiem prawie 2 lata, on ubiera sie w drogie ciuchy (chociaz za bardzo tego nie widac:P) ale potrafi dac za podkoszulek 100, buty ponad 300;/ Ja wole kupic taniej a nie tyle przeplacac;/ on chce jechac ze mna na zakupy bo oboje chcielibysmy sobie cos kupic ale nie wiem bo glupio mi bedzie jak on bedzie kupowal koszulke za 100 a ja za 40 np;/ co robic???

Gość marryyy
ja zawsze robilam zakupy z kolezankami albo sama, facet nie potrafi doradzic

Gość marryyy
On ma prace, a ja jeszcze mam szkole wiec nie mam kasy. Mozna powiedziec ze jestem na utrzymaniu rodzicow. Nie wydaje tyle kasy, wole kuoic tansze rzeczy a wiecej

Gość Wolvfram
zadaj proste pytanie facetowi, jak on chciałby abyś wyglądała , jeżeli on powie, że fajnie wyglądasz w krótkich sukienkach to postaraj się poszukać własnego stylu i pójdź na zakupy razem z facetem, gdzie są krótkie sukienki , wybierz kilka - to jest ważne abyś wybrała kilka i przymierzaj jedną za drugą , facet wtedy się nie znudzi zakupami i podpowie :) chodzi o to aby była zabawa z kupowania i wcale nie musisz kupić od razu 10 sukienek, a może facet trochę pomoże finansowo , fajnej zabawy przymierzania życzę :)

Gość marryyy
Nie chce od niego kasy, nie o to chodzi. Chce tylko zeby wiedzial ze za tansza cene tez mozna sie fajnie ubrac. Z tego co wiem to jemu podoba sie moj styl ale nigdy nie pyta ile zaplacialam za cos co sobie kupilam...

Gość marryyy
.

Gość zzzzzzzuoo
ja piertole co wy robicie w tych zwiazkach ze po 2 latach macie takie problemy???? :/

Gość marryyy
jejku nie chce zeby ktos ocenial nasz zwiazek bo jest nam ze soba naprawde dobrze. Nie kazda dziewczyna chodzi ze swoim chlopakiem na zakupy;/ stad ten problem....

Gość nenkaaaaaaaaaa
o matko- po 2 latach mieć takie problemy masakraaaaaaaaaaaaaa

Gość marryyy
moze by ktos cos doradzil a nie ocenial?:( prosze

Gość łolaboga co sie dzieje
co za ludzie, co za związek hahahahaha głupszego problemu nie macie? hahahahah udawaj że masz duzo kasy, tylko że nic ci się nie podoba bo ty zawsze kupujesz u gucziego hahahaha

Gość marryyy
bardzo kurwa smieszne!!!

Gość marryyy