Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilingujaca pysia

DZISIAJ DZIEŃ UPIĘKSZANIA !!

Polecane posty

Gość pilingujaca pysia

Hej dziewczyny dzis niedziela, leniwa niedziela, nigdzie sie nie wybieram wiec postanowilam zadbac troche o siebie. Włosy: olej ze słodkich migdałow, do tego olejek cytrynowy (podobno rozjasnia), na skore glowy woda pokrzywowa, psikana odzywka z jedwabiem i witaminami, pozniej umyje nozoralem i na to odzywka tez psikana twarz - peeling, najpierw z soli, potem daxa taki z saszetki, teraz na to 2 pilingi enzymatyczne, zeby do konca pozbyc sie wszytskiego, jak zmyje to troche powyciskam wagry,zdezynfekuje i naloze warstwe kremu Na cialo bedzie peeling kawowy, na to olej kokosowy a po wchlonieciu balsam stopy - peeling, pumeks, gruba warstwa kremu. A Wy co dzisiaj zrobicie?:)

Gość wreszcie się porządnie wyśpię
😴

Gość pilingujaca pysia
hehe to ja tez, sen jest dobry na wszystko,ale przed snem.... :)

Gość pilingujaca pysia
hehe ciesze sie:) Wlaśnie zalalam piling kawowo - cynamonowy, poczekam troche az sie ostudzi :) Wyjelam juz olej kokosowy, niech sie zacznie rozpuszczac:) Znalazłam tez maseczke wulkaniczna do rozrabiania z woda, naloze po oczyszczaniu:)

Gość pilingujaca pusia
juz wypilingowana,natarta olejem kokosowym,z kremikiem na twarzy:D teraz musze poczekac z pol godziny az sie olej wchlonie, wtedy wyreguluje brwi, umyje wlosy i legne przed tv:D

Gość też tak lubię sobie zrobić
kompleksowe upiększanie.Ale moja twarz ne zniosłaby tylu peelengów co Twoja.Nie szkodzi Ci to??

Gość juz nie pilingujaca pysia
nie zaszkodzilo, dawno nie rpbilam i czulam ze twarz mialam jakas taka "brudna":)