Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funny mood

Czy przegram jeśli pierwsza zagadam do faceta

Polecane posty

Gość funny mood

czy jednak czekać na jego ruch, być może w nieskończoność...

A czy trądzik pojawia się od czekolady? Czy od picia wody się tyje? Uruchom szare komórki i sama sobie odpowiedz na własne pytanie

Gość ja też za nim tęsknię
jeśli jest typem nieśmiałka, to zagadaj w przeciwnym razie narazisz się na śmieszność, ponieważ pewny siebie facet jak jeswt zainteresowany to pierwszy zagada

Gość funny mood
Nie za bardzo mi się chce myśleć ;) szukam gotowej odpowiedzi..problem w tym iż powszechnie wiadomo że jeśli dziewczyna wyłoży karty na stół facet będzie mniej zainteresowany bo jest zdobywcą, wierzyć w te brednie?

Gość ja też za nim tęsknię
to nie są brednie

wysyłaj sygnały - "zmusisz" go do reakcji :D

Gość funny mood
No właśnie dlatego nie wiem co robić

Potrafisz myśleć i nawet sama coś tam wypociłaś więc wyciagnij z tego wnioski... Skoro facet będzie mniej zainteresowany bo jest zdobyczą - pomyśl co zrobić, żeby się Nią nie czuł. Zagadanie wcale nie musi być "wyłożeniem kart".

Gość funny mood
Święta racja! problem w tym że nie wiem jaki jest

Gość lopae
ja czekam, az taki jeden do mnie zagada, tylko, e jak na razie, to nawet mu sygnalow zbytnich nie wysylam, bo mi sie troche w glwoie miesza, gdy go widze i nie jestem w stanie:P, ale ostatanio widzialam, jak i n sie streusje widzac mnie, wiec ja wrecz chyba troche wyluzowalam. ja do niego nie zagadam, o nie:) wychodze z zalozenia, ze jak facet chce, to zagada.

Gość nie ta Cheryl o której myślisz
Wychodze dokładnie z takiego samego założenia! A o jakich znakach mówicie?

nie umiecie "czarować" facetów? dziewczyny :D wykorzystajcie własne atuty, to proste :p

Gość lopae
wstyd sie przyznac, ale chyba nie potrafie swiadomie czarowac, nie wiem, czuje sie wtedy jak glupia idiotka:D, w sumie fajnie, jak na faceta to dziala, gorzej, gdy ja sie staram, a dla niego to smieszne. no ale co wlasciwie moze zrobic taka niewinna istota, zeby zainteresowac sobie faceta na tyle, by zagadal?

pokaż cycki :classic_cool: musisz ogarnąć całą mowę ciała + odpowiedni strój, gesty... raczej powinno zadziałać :)

A facet, ktory mi sie podoba, zagadal do mnie, podszedl, a ja, heh..pipa jedna..nic a nic..nie domyslilam sie..

Gość lopae
liver--?jak zagadal?co powiedzial?;) co do stroju, to nigdy nie wiem, kiedy go spotkam, wiec ciezko zawsze wygladac olsniewajaco. z reszta nie wiem, co na niego dziala, no ale mam wrazenie, ze jak mnie widzi w spodnicach, to mysli, ze sie stroje. musze pozbyc sie ttych mysli, przeciez tak, czy siak bede sie ubierac w to co chce.

Podszedl i powiedzial, ze mnie nie poznal wczesniej ( chodzilo o pare min.wczesniej ) i jak sie mam, gdzie sie przeprowadzilam, czy jestem z moim facetem..Co sadzisz? Acha, i odprowadzil mnie kawalek a auto mial zaparkowane pod sklepem, gdzie sie spotkalismy, wiec zostawil auto i odprowadzil mnie kawalek a ja glupia, bylam dretwa i tylko grzecznosciowo odpowiadalam :-(

Gość lopae
ojej, ale tak po prostu obcy facet-no dobra znalas go z widzenia, zapytal o Twojego faceta?:D nie widujecie sie teraz?zawsze mozesz sie 1 odezwac.

Gość funny mood
a jeśli sytuacja jest taka że facet wydaje się zainteresowany ale nie zagaduje ?

och..on nas zna..z widzenia i pare razy rozmawialismy, to nie jest az tak obcy facet :-)

no, ale wlasnie on w zasadzie nie zagadal konkretnie. Tylko byl uprzejmy. Powinien zapytac o nr tel. lub umowienie sie na kawe np.

Gość lopae
jeju, ja chcialabym bardzo, zeby ten moj zagadal, ale z drugiej strony zupelnie nie wiem, jakby on mial zagadc, jak ja sie zachowam i troche sie teo obawiam, ale chcialabym, to takie podniecajace:P z drugiej jednak strony, mam wrazneie,ze nie odwazy sie. jestemy sasiadami, mieszkamy w pobliskich blokach i z widzenia znamy sie praktycznie od zawsze, ale ostatanio cos sie zaczelo dziac, wyraznie to czuje i to z mojej strony, i jak sie pozniej przekonalam z jego:)

Gość degrengolada z polewą
Przegraną jest zaprzepaszczenie szansy na własne szczęście. Zagadując możesz tylko zyskać - choćby jasność w sprawie :)

A jak jasnosc w mojej? podszedl, zagadal..i co? Nic nie wyniknelo z tego.

Mam ochote sie z nim spotkac tak straszna, ze nie wytrzymuje juz. Tylko nie bardzo mam jak, nie mam go jak spotkac, nie mam z nim kontaktu.

Gość lopae
odezwij sie do niego, gdy go spotkasz, tak na luzie. nie wyskakuj z kawa itp, zobacz co on na to;)

Gość funny mood
degrengolada z polewą - to aż takie proste chyba nie jest ;)