Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sardynka90

Jak on mnie traktuje...

Polecane posty

Chodze na randki z pewnym facetem, dojrzalym, duzo starszym, ktory bardzo mi sie podoba i ja mu tez tylko chodzi o to ze nie wiem jak on mnie traktuje, bo niby umawiamy sie na randki, ogladamy razem filmy, przytulamy sie, calujemy, ale ja na nic wiecej nie pozwalam, bo po ostatnim zwiazku mam straszny dystans do sexu i tych spraw, powiedzialam mu o tym i odpowiedzial ze mnie do niczego nie zmusza, ze jak nie bede chciala to ok. Chcialabym sie z nim spotykac, ale ja nie wiem czy on chce. Moze jestem tylko panienka do towarzystwa? Sama nie wiem a boje sie go zapytac wprost bo nie chce zeby sie wystraszyl :/ Z tego co slyszalam od znajomych ten facet to straszny pies na baby, co chwila ma inna, przeleci i szuka nastepnej. A ja nie chce byc jego ktoras z kolei panienka a wlasnie boje sie ze mu zalezy tylko na sexie...nie wiem czy przestac sie z nim umawiac, czy zapytac go czy mysli o mnie powaznie czy jak...Doradzcie mi cos prosze, mam metlik w glowie :/

Gość frwewefwefwefwefwe
Koles chce cie przeleciec, proste. Jak w koncu mu ulegniesz, oleje cie

Gość Bo$ki EnriQe
Polna rusalka nie zgodze sie z Toba. Przeleci ja ok. 12 razy zanim porzuci :)

Gość WTF????
Koles chce cie przeleciec, proste. Jak w koncu mu ulegniesz, oleje cie

Gość WTF????
Polna rusalka nie zgodze sie z Toba. Przeleci ja ok. 12 razy zanim porzuci

Pewnie będzie podobnie :P Z fb wzięte. Dostałem to od kumpla z VOLKSWAGEN LEASING POLSKA SP. Z O.O. autentyk od ich działu klientów strategicznych Autentyk, przekazany kanałami branży dealersko - motoryzacyjnej. Paniom ku przestrodze, panom ku nauce... Piątek, godziny dobrze popołudniowe, niedługo zamykają. Do salonu Rowiński & Wajdemajer na Targówku wkracza elegancki, nieco już starszy, ale pełen wigoru pan. Towarzyszy mu, cytuję: niewiarygodnie obłędna dupa (oczywiście w wieku jego potencjalnej córki). Chwilę kręcą się pomiędzy wystawionymi samochodami, po czym pan zwraca się do sprzedawcy z pytaniem, czy znalazłby dla pani coś równie pięknego jak ona. Sprzedawca przytomnie odpowiada, że na coś równie pięknego nie ma szans, ale może zaproponować jakieś tam nieduże Audi. Audi się pani podoba, w związku z czym następuje festiwal dobierania wyposażenia, na zasadzie: "kochanie, bierz co chcesz". Po skompletowaniu wyposażenia jak z bajki, podpisują zamówienie - wszystko jak najbardziej correct. W końcu pojawia się kwestia zaliczki. Pan oświadcza, że ma przy sobie 1000,- zł, kasa wedruje na stół. Sprzedawca nieśmiało wtrąca, żę będzie to samochód wykonany na specjalne zamówienie, w związku z czym zaliczka wyniesie 10 % wartości, a zatem coś koło 10 tysięcy. Pan bynajmniej się nie wzbrania, tylko w związku z brakiem gotówki zostawia tysiąc, a co do reszty, prosi o podanie konta by załatwić to przelewem. Państwo wychodzą. Poniedziałek rano. Tuż po otwarciu salonu ponownie zjawia się ten sam pan (tyle że już sam) i prosi o zwrot owego tysiaka, ponieważ jak szczerze wyznaje, chciał sobie po prostu poruchać. NO CZYŻ NIE MISTRZ ??? Podobno nie bardzo chcieli mu oddać, bo jednak umowa podpisana, aż sprawa ostatecznie oparła się o prezesa. Temu, jak to usłyszał, szczęka opadła, ale bardzo się ubawił. Potwierdził jednak, że przyjemności kosztują i ostatecznie oddali facetowi 500.

Chyba macie racje...ale wlasnie ja bym mu chciala pokazac że ze mna nie bedzie mial tak latwo, te laski, ktore przelecial musialy byc widocznie latwe, zreszta jemu naprawde trudno jest sie oprzec wierzcie mi, ale w tym rzecz ze ja nie dam mu sie przeleciec i jestem ciekawa czy dalej sie bedzie ze mna spotykal :P bedzie mial taka odmiane heheh. Swoja droga ciekawe jakby sie wobec mnie zachowywal, moze by mu zaczelo na mnie zalezec, bo by zrozumial ze nie jestem taka jak wszystkie, z ktorymi dotychczas sie spotykal...

Poza tym facet moglby sie wkoncu ustatkowac, nie mowie ze akurat ze mna, ale jak dlugo mozna tak skakac z kwiatka na kwiatek... on mowil ze nie ma dziewczyny bo duzo pracuje i zadna go nie chce ze wzgledu na brak czasu dla niej. Facet jest po prostu nastawiony na spelnianie marzen, niezaleznosc, glownie na niezaleznosc, ale chyba kiedys zacznie mu brakowac tego ze nie ma wokol siebie bliskiej osoby... zastanawiam sie co musialaby miec dziewczyna ktora zdolalaby go usidlic :P

Gość facet ile ma lat ?

Gość degrengolada z polewą
Każdy facet, któremu nie dasz, bo będziesz chciała zobaczyć, ile wytrzyma, w końcu nie wytrzyma i cię zostawi. Proste.

Pfff no to zostawi, mi na nim nie zalezy az tak strasznie, po prostu chce sie przekonac jak sie bedzie dalej zachowywal, czy nadal sie bedzie ze mna umawial mimo ze ja nie bede chetna na sex...nie jestem taka glupia zeby sypiac z facetem, kiedy nie wiem czy cos do mnie czuje...a narazie w to watpie, mysle tak jak mowicie ze po prostu chce mnie zaliczyc. A on raczej nalezy do tej grupy facetow ktorzy zawsze dostaja to czego chca wiec ciekawe czy w koncu odpusci, czy bedzie uparty...

Gość dfdffdfd
jaka naiwna :D on rocznik 1990? a on 34 lata i szmata sie łudzi :D

Dla Twojej wiadomosci nie jestem zadna szmata. A co ludzic sie nie mozna? Moze po prostu wierze ze niektorzy ludzie maja jakis wplyw na innych... moze kiedy spotyka sie osobe, ktora nie zachowuje sie tak jak reszta, daje sie jej szanse?? Nie zalezy mi na nim, ale nie ukrywam ze gdyby on chcial czegos wiecej, sprobowalabym.

Gość leci na kilka frontów
obudz się, poszukaj młodszego i nie babiarza;]