Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykladnakafeterianka.3544

**Uda mi się? Czy dam rade?**

Polecane posty

Mój plan :classic_cool: : Rezygnuje z makaronu, bialego pieczywa, soków, napojów gazowanych itd. -Śniadanie to coś białkowego zazwyczaj np. jajecznica, jajka, chleb z warzywami (ciemny pelnoziarnisty ) , owsianka, twarog... -Obiad najczesciej jakies mieso z warzywami badz jakas ryba, ciemna kasza. -Kolacja to jakas salatka z warzyw z jajkiem, jakies jajka czy serek wiejski... Jezeli bede glodna miedzy posilkami to jakiś owoc, jogurt naturalny, warzywo, pare orzeszków. Z chleba tez reezygnuje, ale jak bede miala ochote to do 2 kromek dziennie ciemnego pelnoziarnistego. Jeżeli nie bede mogla wytrzymac bez slodkiego to zjem jakis owoc, a jak to nic nie da to 2 kostki gorzkiej czekolady, lub coś ze słodzikiem np. jogurt naturalny + słodzik. Nie "ruszałam się" od wielu lat, więc to bedzie duze poswiecenie :D : *co 2 dni aerobic 30 minut. *codziennie lub co 2 dni hula hop 5-10 min. później zwiększe jak mi się bedzie udawać *skakanka co 2 dni 5-10minut. j.w^ *callanetics 3 razy w tygodniu. (godzine) Czasami rower, bieganie. Mam zamiar kupic jeszcze stepper, ale nie wiem czy wyjdzie. I najwazniejsze: waze 60kg przy wzroscie 168 (przytyłam kilogram:o ważyłam mniej) . Uda mi się schudnąć do września 5 kg ?? Tak na oko jak myślicie? Czy coś zmienić, dodać, odjąć? Proszę Was o opinię.

hęęę? upp :)

jak mi się bedzie chcialo to callanetics codziennie. Doradźcie coooooooooooooooooooooooooooooooooooś ;)

będę tez puszczała na siebie dwa razy dziennie naszego Azora, doga niemieckiego :)

a nie Fafika ? :D