Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczna yczna

boje sie jezdzic sama autem booooo

Polecane posty

prawko mam od dwoch lat ale jezdze bardzo rzadko i nigdy sama, ogolnie sobie jakos radze, ale najbardziej mnie przeraza fakt ze bedzie za mna jechal jakis pojazd uprzywilejowany na sygnale i nie bede wiedziala gdzie zjechac i bede torowac mu droge albo cos albo ze auto mi sie zepsuje i stane na srodku drogi i tez w stresie nie bede wiedziala co zrobic to mnie blokuje przez jazda samej:( ktos tez tak maa?

heeelp

Gość droga autorko
Pojazd uprzywilejowany bedziesz slyszala 300-500 metrow wczesniej, wiec nie bedzie problemu ze zjechaniem na pobocze. Kierowca takiego pojazdu wie ze nie kazdy uczestnik na drodze jest doswiadczony. Nic sie nie stanie jesli bedzie musial Cie wyminac. Patrz w lusterko wsteczne :) Jezeli popsuje Ci sie samochod to dzwonisz po lawete. Odloz 400 zl i trzymaj na czarna godzine. Wtedy nie bedzie przykrej niespodzianki. W dzisiejszych czasach nie ma sie czego bac.

Gość klklklklklk
musisz po prostu sie przelamac, napewno bedziesz sie stresowac ale z czasem to minie. zobaczysz. powodzenia

dzieki:) wiem ze trzeba sie przelamac ale jakos nie moge sie przemoc... moze kiedys sie uda hehe a jakie byly wasze doswiadczenia?