Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza3232

Usuwanie zęba sam początek ciąży....

Polecane posty

Gość zuza3232
Zapalenie gardła mam,bo była u lekarza ogólnego...Po badaniu stwierdził,że to TO. Dzisiaj już po wizycie u dentysty....stwierdził,że to faktycznie ten suchy zębodół...znieczulił...wyczyścił...potem do tej rany wpakował trzy Nipasy i powiedział,ze gdyby dalej bolało,to już nie będzie kolejnego łyżeczkowania tylko wkładanie leku do tej dziury.Pozwolił brać Apap ale antybiotyku mi nie zapisał. Póki co siedzę już w domu,chodzi ze mnie znieczulenie,tzn.połowa twarzy jeszcze mrowi,jak zacisnę zęby lub poruszam szczęka to nie boli tak jak przedtem.Może tym razem się uda i w końcu będę mieć św.spokój.

Gość .anulkaaaaaa
wczoraj zlamalam zęba przy snaidaniu , zlamalam 5 dolna lewa na samej bylce , byla ona kiedys leczona kanalowo. jeszcze jak bylam w liceum,z zeba malo co zostalo, dwoch scinek nie bylo, korona pokruszona, przy 6 widac ze jest jeszcze procvhnica, jeden wielki czarny krater;/ zaczelo mnie od razu bolec , pojechalam do dentysty, hcociaz bojhe sie jak ognia ! nie bylam ladne pare lat;/ najpierw pooogladl i powiedzil ze w 6 jest prochnica i do kanalowego, 5 martwa ! rozwiercil 6 a tam jedna wielkja tak samo dziura, powiercil troche ale bolalo mnie, potem w 5 zaczal grzebac , powkladal mi druciki, potem znowu cos wiercil, i tak z 30 min. potem jakimis dluzuym narezedziem zaczal wierci c w 6 , teraz mam otwrta 6, nir moge jesc ta strona,a 5 n ie mam tylko krzen zostal

Gość gość
Czesc wam nie jestem pewna czy jestem w ciazy czy nie ale mam podejrzenie choc brzuch mi tak jeszcze nie stwardnial i czy jest mozliwosc zamiast mdlosci na samym poczatku chyba w 2 tygodniu czy 3 zaczal mnie bolec zab i gardlo czy takie objaw moze wystepowac