Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale mam doła

Polecane posty

Wcale nie głupie, doskonale cię rozumiem. Ale ja za bardzo nie chcę pisać o swoim świecie. No jest po prostu jest ok. A jak jest jakiś problem to można go rozwiązać. Zazwyczaj jest tak pozytywnie i niczego ani nikogo się nie boję.

Gość Pijanapowietrzem
niedziela ach niedziela

Gość Pijanapowietrzem
ja zawsze mam,tylko czasem jest on nie do zniesienia

Gość Pijanapowietrzem
próbuje zapanować nad swoim zachowaniem a nie potrafie

Gość Pijanapowietrzem
i cie znowu wcięło,pewnie włączyłeś sobie film...

Gość Pijanapowietrzem
ludzie sa beznadziejni,nie życie

Ludzie są beznadziejni bo życie jest beznadziejne. Za dużo w dupie mają i stąd tacy są. Dawniej jak nic nie było to i ludzie byli inni, bardziej życzliwi sobie i w ogóle lepsi.

Gość Pijanapowietrzem
ludzie sa jacy sa,jak nie potrafisz czegoś zmienić,to musisz to zaakceptować,nie wzięło a wcięło(chodziło mi o to,że znikneles)

Gość Pijanapowietrzem
a w ogóle pracujesz w wakacje czy sie lenisz?

Gość Pijanapowietrzem
dawniej jak nic nie było,chodzi ci o wojnę, komunę czy o co?

A wcięło... nie dość że jestem nieudacznikiem z problemami psychicznymi to jeszcze analfabeta. Kiedy zniknąłem? Zawsze tu byłem ale nie zawsze pisałem. Praca, praca, praca... oczywiście że się lenię. Zastanawiałaś się kiedyś jaki jest sens pracować? Każdy tylko goni za pieniądzem, żeby mieć, żeby otaczać się coraz większą ilością przedmiotów. I co wam ludzie z tego jak i tak skończycie w piachu a te wasze super telewizory za parę lat będą złomem? Czy naprawdę pieniądze i przedmioty są potrzebne do szczęścia? Życie jest naprawdę pojebane.

Gość cyt psst cyt
nie masz dziewczyny niedzielu?

Gość cyt psst cyt
a dlaczego nie masz? moze dziewczyna by cie wyciagnela z tego dola nie jestes w nikim zakochany?

Gość Pijanapowietrzem
lepiej być więc,smutnym i biednym czy smutnym i bogatym? Niektórym do szczęścia brakuje wlasnie pieniędzy,co powiesz o matkach,których dzieci potrzebują drogich lekarstw by przeżyc?za pieniądze możesz realizowac swoje marzenia(w zależności jakie masz),jak na faceta piszesz idealnie,to wlasnie dlatego zwróciłam na ciebie uwagę,bo nie zrobiłeś żadnego błędu w swoim poście...

Może droga do szczęścia w życiu wiedzie przez bezdomność? Człowiek jest wolny, nie przejmuje się niczym, ma głęboko w poważaniu te wszystkie pojebane podatki, przepisy, nakazy i zakazy. Chce spać to idzie spać w jakiś karton, chce jeść to idzie coś upolować w śmietniku, chce pić to sprzedaje złom by kupić nektar bogów (czytaj tanie wino). Człowiek żyje jak chce a nie jak mu każą i jak od niego oczekują. Fakt że zimą jest ciężko ale przecież są schroniska jeśli ktoś chce.

Gość cyt psst cyt
jestes brzydki?

Gość Pijanapowietrzem
bo Niedziel użalasz sie nad sobą każdego dnia, dlatego,że masz za dużo wolnego czasu,zajął byś czymś głowę i nie myślał jaki to ja jestem nieszczęśliwy,ciesz sie,że jesteś zdrowy i popracuj nad sobą,a praca nie zawsze musi być zarobkowa,możesz nawet kopać ogródek u cioci Halinki

Lepiej być szczęśliwym. A wspomniane przez ciebie matki, cóż mam na ten temat swoje zdanie. Bardzo brutalne zdanie. W przyrodzie słabe organizmy zwyczajnie nie dożywają wieku dorosłego. Jaki jest sens kupować drogie lekarstwa dziecku choremu na jakąś nieuleczalną chorobę? Jaki jest sens płacić za ten fetysz opętanej instynktem macierzyńskim matki? Uważam że takim dzieciom powinno się pozwalać umierać w zgodzie z naturą. Medycyna w niektórych obszarach wkracza za daleko.

Gość Pijanapowietrzem
Niedziel pierdolisz teraz siedząc przed biurkiem i popijając zimny napój,chcesz być bezdomnym to czemu nim nie zostaniesz? Bo musisz skończyć studia itp,o jakich oczekiwaniach mówisz? Pakuj walize,wyjedź,po tyg wrócisz do domu i docenisz to co masz...

Gość melberrin
JA MAM DOŁA KAZDEJ KUR/WA NIEDZIELI, BO JEST TAK ZMULONA, ŻE PIERDOLNĄ/C KU/RWA MOZNA

Ano to jeśli masz taką pracę na myśli to oczywiście że pracuję. Na wsi jest dużo roboty na podwórku. Nie przesadzaj znowu że się aż tak użalam nad sobą. Użalam się tylko wieczorami, gdy siedzę sam i nie mam zajęcia. Za dnia mam zajęcie to się nie użalam.

Tak, pierdolę. Ale myśl o spakowaniu plecaka i ruszeniu w świat dojrzewa we mnie, może w niedalekiej przyszłości tak zrobię i zasmakuję bezdomności. Najpierw muszę skończyć studia, bezdomny bez studiów w czasach gdy nawet sprzątaczka ma tytuł magistra to trochę wstyd.

Gość Pijanapowietrzem
jak sie kogoś kocha to chce sie być jak najdłużej z ta osoba,masz rację w przyrodzie slabe osobniki gina,ale człowiek(matka) przyjela strategie ochrony potomstwa

Gość Pijanapowietrzem
sprzątaczka ma tytuł mrg a ty jesteś w tej drabinie społecznej pod nia,więc liceum,czy technikum będzie jak najbardziej adekwatne