Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale mam doła

Polecane posty

Gość sadelove
Naprawdę? Kto by się spodziewał...

Wiem że to że mam doła spadło na was jak grom z jasnego nieba i jesteście zaskoczeni zapewne... jutro? Jutro będzie pewnie tylko gorzej... gdyby tak jutro mogło nie przyjść nigdy...

Bardzo fajnie. Nawet nie chcę myśleć co by było, gdybym nie miała tego swojego świata. Dziś usłyszałam od swojego ojca, że on ma nadzieję, że coś ze mnie będzie, bo na razie to ze mnie jest nic. W takich chwilach dobrze jest wiedzieć, że mam swój świat.

Ja też ciągle słyszę w domu że jestem niepożyteczny, jak jakiś pasożyt i że nic ze mnie nie będzie. A jaki masz ten swój świat? Bo ja to mam taki że historia się inaczej potoczyła i Polska jest mocarstwem od Odry po Dniepr. I tak sobie układam go... liczę sobie ile jakich narodowości by było w takiej Polsce, liczę sobie powierzchnię kraju, planuję podział administracyjny, planuję sobie którędy by autostrady szły, planuję jakie samochody by produkowano w Polsce, układam sobie trasy pociągów TGV, planuję uzbrojenie armii. Głupie to co nie :)? Napisz coś o swoim wymyślonym świecie.