bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 czy ktoś zna lekarstwo na złamane serce??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 mam 30 lat i jestem po rozwodzie. Samotnie wychowuję dziecko, trzyletnią córeczkę. Mój były mieszka z inną i niestety o dziecku zapomniał i o mnie zresztą też. Moje próby poznania kogoś kończą się jak zwykle porażką, czy jest szansa że spotkam jeszcze kogoś i będę kiedyś szczęśliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Lipiec 25, 2010 czas zajęcia dla głowy i rąk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Lipiec 25, 2010 jeśli szczęście uzależniasz od tego, czy kogoś spotkasz, czy nie, to nie wróży to dobrze musisz znaleźć sposób, by być szczęśliwa sama ze sobą, a nie opierać swoje szczęście na kimś innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madmax1980 Napisano Lipiec 25, 2010 Oczywiście, że jest szansa tylko musisz w nią wierzyć!!!! Wiara czyni cuda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 ciężko mi uwierzyć w cokolwiek... spotykałam się z jednym wydawało mi się ze jest wszystko ok, ale jak zaczęłam mówić o czymś poważnym to zabrał się gdzie pieprz rośnie, następny pięknie oszukiwał, że mu zależy, bzyknął mnie raz i od razu sobie odpuścił, a ja po prostu chcę tylko tego żeby mnie ktoś pokochał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 i jak zwykle kolejna porażka i rozczarowanie, jak tak dalej pójdzie to chyba coś sobie zrobię, bo mam już dość tego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 25, 2010 lekiem na zlamane serce jest czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dojrzały meszyzna lat60 Napisano Lipiec 25, 2010 ja cie chetnie poznam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 im człowiek dłużej jest sam tym traci poczucie własnej wartości i traci chęć do życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 panom po 60 dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Lipiec 25, 2010 no kobieto, jeśli chęć do życia i poczucie własnej wartości czerpiesz z tego, że masz dla kogo gotować i prać, to sory może to uprościłam, ale z takim założeniem to, jak napisałam wyżej, marne szanse na to szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adamus 77 0 Napisano Lipiec 25, 2010 Masz dziecko, jesteś młoda, i chcesz to wszystko stracić bo co? Bo przez swoją determinacje popełniasz podstawowe błędy? Ja mam 33 lata wychowuje sam 2 dzieci i kocham życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do bez entuzjazmu Napisano Lipiec 25, 2010 Pamiętaj że faceci trzymają się zdala od kobiet ciągle smęcących, opowiadających o swoich nie kończących się problemach. Musisz więcej się usmiechać,żartować, zaszczepić w siebie pozytywną energię. Tylko to pozwoli ci znaleźć kogoś odpowiedniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 próbowałam cieszyć się życiem starałam się tylko że mi to nie wyszło, nie potrafię się cieszyć z niczego niestety, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do bez entuzjazmu Napisano Lipiec 25, 2010 Jeśli chcesz normalnie funkcjonować i co więcej,cieszyć się zyciem MUSISZ zmienić nastawienie do otaczającego Ciebie świata. Będąc ciągle smutną Twoja buzia z roku na rok dostanie kilka lat więcej. Pozytywne nastawienie odmładnia i przyciąga innych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do bez entuzjazmu Napisano Lipiec 25, 2010 Jeśli brakuje Ci drugiej osoby to jest naprawdę wiele sposobów na poznanie. Wystarczy tylko pomysleć. Ale jeśli każdemu nowo poznanemu facetowi zaczniesz narzekać to bedzie tak jak napisałaś wczesniej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 tylko dlaczego wszystkie moje próby kończą się porażką, dlaczego faceci nie chcą związać się na stałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasami rozwod Napisano Lipiec 25, 2010 cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adamus 77 0 Napisano Lipiec 25, 2010 Przelej całą swoją miłość na 3 letnią córeczkę i zacznij sie cieszyć z tego co masz, jeśli już osiągniesz ten stan w tedy dopiero pomyśl o partnerze, w przeciwnym wypadku możesz bardzo źle trafić, a w tedy nie tylko Ty ale i Twoja córeczka będziecie miały poważne problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 są sposoby na poznanie prawda tylko że ja próbowałam już portali randkowych, biur matrymonialnych, i niestety nic, tak na sex bez zobowiązań to bardzo chętnie wszyscy chętni gorzej z związkiem na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasami rozwod Napisano Lipiec 25, 2010 co to znaczy zwiazek na stale? bo ja ciebie nie rozumiem? to znaczy na ile? 5 lat 10lat czy do konca zycia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do bez entuzjazmu Napisano Lipiec 25, 2010 To zacznij poznawać facetów powoli, NIE w trybie expresowym. Takiemu któremu zależy tylko na jednym nie bedzie chciało się non stop gadać o "pogodzie".Dopiero po dłuższej znajomości przejdx do realu. I TY sama zajmij sie czymś żebyś miała o czym rozmawiać. Zapisz się do szkoły, na kurs - WYJDŹ DO LUDZI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do bez entuzjazmu Napisano Lipiec 25, 2010 Nie proponuj i nie rozmawiaj nigdy o STAŁYM ZWIĄZKU bo to jeśli ma przyjść przyjdzie samo z siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 ok przyznam racje nie można kogoś poznać krótko i od razu proponować poważne związki na śmierć i życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 trochę już mi lepiej nie można się poddawać jakoś tam będzie muszę żyć dla dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez entuzjazmu 0 Napisano Lipiec 25, 2010 tylko czasem mam takie chwile załamania i wtedy płaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasami rozwod Napisano Lipiec 25, 2010 nie mam faceta jakiego chce, wiec zyje sama i nie szukam juz na sile...kiedys wydawalo mi sie ze zycie bez mezczyzny nie ma sensu -dzis mysle dokladnie odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjjjjahhh Napisano Lipiec 26, 2010 do bez entuzjazmu skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach