Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pink14

Czy to normalne ?

Polecane posty

Gość pink14

Jestem z moim mężczyzną już jakiś czas. Jest mi z nim bardzo dobrze, kocham go, uwielbiam i chce by byl juz ze mna na zawsze. W jego ramionach czuje sie bezpieczna, zawsze mi pomoze gdy tylko mam problem. jest moim najlepszym przyjacielem i wiem, ze on odwzajemnia w 100% moje uczucia. Jednak kiedy mielismy swoje poczatki kazda wolna chwile chcialam spedzac z nim, codzien sie widywac, zawsze wychodzic razem, a teraz to sie zmienilo. Lubie miec przerwe w widywaniu, nie widywac sie codziennie, czasem nie chce zeby byl u mnie do pozna, bo chce sobie cos porobic, pocwiczyc itp. I tu nasuwa sie pytanie, wtedy bylo dobrze kiedy chcialam byc z nim caly czas czy teraz? Kiedy kazdy moze jesli tylko chce miec chwile dla siebie?

Chyba dobrze jest jesli w zwiazku mamy wspolna przestrzen oraz kazdy swoja wlasna, oddzielna. Tak trzeba to zorganizowac, zeby druga strona nie czula sie odrzucona etc, kiedy akurat Ty bedziesz "bawic sie" w swojej wlasnej strefie. Przebywanie z kims non stop nie jest specjalnie mozliwe w sumie w doroslym zyciu, a jesli nawet- to chyba nie jest zbyt zdrowe dla zwiazku. Byc moze zalezy to od potrzeb i osobowosci osob. Ale moje zdanie jest wlasnie takie.

Gość degrengolada z polewą
To całkowicie normalne