Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi:(

Pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie mam wielki problem. Proszę was o pomoc. Nie wiem co mam zrobić. Dwa tygodnie temu pojechałam nad morze z moją przyjaciółką. Fajna zabawa i miło spędzony czas. Jednego dnia spotkałam chłopaka który po prostu zawrócił mi w głowie. Oczywiście do niczego między nami nie doszło, ale on działa na mnie jak narkotyk, chciałabym go więcej i więcej. Chłopak mieszka około 65 km odemnie, więc to nie jest wcale tak daleko. Mamy sie na dniach spotkać. Tu pojawia się problem... Jakoś od Marca spotykałam się z pewnym chłopakiem, traktowałam go bardziej jako kolegę ale między nami zaczęło się coś dziać. Chłopak jest starszy 7 lat, zaczęłam sobie myśleć że może tak na początku nie potrafię się otworzyć przed nim i czegoś do niego poczuć, ale niestety do samego mojego wyjazdu nic nie zaiskrzyło we mnie. Teraz wróciłam a on do mnie wydzwania, pewnie chce się spotkać a ja nie chcę juz. Chciałabym mu powiedzieć prosto w oczy prawdę, ze wyjechałam i poznałam tam kogoś, ale nie wiem czy umiem. Wiem, ze łatwiej jest napisać smsa, albo zrobić to przez telefon. Ale czy on na to zasłużył, chyba nie. Dodam jeszcze, ze nigdy nie okazałam mu tego, ze jesteś razem, albo coś. On nigdy też nie okazał mi jakiegokolwiek uczucia. Być może dlatego tak długo bawiłam sie z nim czekając na jego ruch. Powiedzcie co mam zrobić, jaki ruch wykonać... Co Wy byście zrobili?? Dodam jeszcze to, ze nawet jak nie wyjdzie nic z tym nowo poznanym chłopakiem to i tak chcę zakończyć tą znajomość. Nie chce być z kimś kogo nie kocham....

Spotkaj się z nim i szczerze porozmawiaj na ten temat. To normalne, ludzkie reakcje. Nie możesz zmuszać się do bycia z kimś, do kogo nic nie czujesz. I on, jako osoba dojrzała, powinien to zrozumieć.

Gość hkhkhkhk
La firynda 🖐️

No dajcie jakieś wskazówki, nigdy nie byliście w podobnej sytuacji??

Gość jhsdfjkwjfknsd
jestes beznadziejna!

Gość Ondziuuu
Może powiedz mu prawde, jak nei potrafisz mu powiedziec prosto w oczy to napisz mu ze koneic tej zabawy albo zadzwon i powiedz.

Gość hkhkhkhk
A ja tu widzę nachalną potrzebę bycia z kimś na siłę.

Gość a wlasnie
ze jestes ok dlatego ze sie nad tym zastanawiasz i go nie olalas odrazu pogadaj z nim ze moze kumplem byc itd