Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsze treksty

najlepsze teksty z polskich filmow...

Polecane posty

Gość najlepsze treksty

"Ja wiem, polokoktowcy nas nie kochaja. Ale my ich tak dlugo bedziemy kochac, az oni nas pokochaja" :p

Gość chcesz wyjsc za niego
"ja przedwczoraj sciszalem telewizor"

Gość to jest dobre
"lubisz to sssuko " :P

Pawlak do Ani: 'a co Ty robisz? - szlifuję angielski dziadku - o popatrz szlifierka się znalazła' :D

A: ,,Oooo widze, ze ksiadz ma nowe buty, zamszowe?,, B: ,,Nie, za swoje ,, :D:D :D:D :classic_cool:

w mojej stopce:P ogólnie w ,,dniu świra" były fajne teksty:P ,, z dupą to zawsze miałaś, wściekliznę macicy, masz bez przerwy. kup se kołek osinowy, usiądź i siedź na nim, to cię uspokoi":D no i ,,nic śmiesznego":D

Gość ciemnosc widze ciemnosc
ciemnosc widze

Gość z sexmisji
"przepraszam, czy mozna stad zadzwonic na miasto? malzonka sie niepokoi"

"uprze się cham i mu daj" jogi babu ja cie nie znałem Jureczku z tej strony sie panie częstują jak się ma przed sobą taką sztukę to trudno kulturę zachować

Gość bojesieeee
w ryj dac moge dac

Gość kur
-Dobra. Powiesz mu, że słyszysz głosy mówiące do ciebie z kibla. No ciebie, Korba, całkiem pogięło. Naprawdę... Naprawdę. Dwa lata temu, przysięgam, rura od kibla wpadła mi w rezonans i odbierała Radio Maryja. Ja tu tego..., a z kibla „żałuj za grzechy.

Tylko z filmu symetria !! -co ty taki sentymenaly jesteś?! -mówi się "sentymentalny" ćwoku! -a ja mówię "sentymenalny" !! "bajery nie masz skręcowanej? to się nie wpierdalaj!" "Swiezak nie wpierdalaj sie !! świeżak kurwa!,z Mokotowa jesteś tak?! -tak,a co? -jajco!znasz kogoś?! -zależy co masz na myśli... -a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie spacerniak!ktory oddzial smiga?ktore cele? -pierwszy!cela 347!a kto sie pucuje? -tu traper z woli -siemano traper -siemano adolf! -dostalismy gryps od mietusa ze sie rozprules i chlopakow posprzadawales!ze jestes frajer z wolnosci!ch** ci w dupe nygusie! :P

Gość kur
Szedłeś, potknąłeś się, upadłeś i łuppps, wpadłeś pani między nogi... - Czekamy tu na ciebie. Ja i moja owulacja. Jesteś cudowna. Cudowna to jest woda z Lichenia.

"Nic śmiesznego"- w windzie: - Na górę jedzie? - A gdzie ma jechać? W bok? I scena z "przedszkolem przyszłości" w "Misiu" bodajże. Ale przy ostatniej scenie, z Tradycją, płakałam.

ok moze obejrze ta symetrie mi przyszedł do glowy ten tekst : -ladne ma ksiadz buty zamszowe ? -nie za swoje

... mame oszukasz, tate oszukasz ale zycia nie oszukasz ... " Chlopaki nie płacza"