Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugytfbthu

dla zranionych

Polecane posty

Gość Nadzieja25
Wpadłam, kiedy wydawało mi się, że nie jestem w stanie kochać. Nie zdążyłam się pozbierać i poskładać w całość mojego zbolałego serca a tu miłość i to w dodatku nieszczęśliwa. Zaczęło się od głupiego układu, zero zobowiązań- tylko przyjemność a skończyło się na tym, że zakochałam się wbrew własnej woli. To był prawdziwy facet w moim życiu, ten pierwszy, idealny, jedyny. Tyle tylko, że nie chciał nic więcej, trudno go winić, umowa to umowa. Trwało bardzo krótko, skończyło się bardzo szybko. A ja umieram bez niego... nie śpię, nie jem, ciągle płaczę, wszędzie go widzę. A jego imię lub nazwisko pojawiają się czy to w telewizji, w gazecie, w książkach, na chodniku, w autobusie... dlaczego los jest tak okrutny i zamiast pozwolić mi zapomnieć ciągle mi o nim przypomina... czuję się strasznie :( Kobiety są głupie, gdybyśmy tak umiały wyłączyć emocje i iść do przodu jak gdyby nigdy nic, a tu trzeba wylać morze łez i wcale nie jest lepiej... nadzieja w czasie, ponoć on leczy rany ale czy aby na pewno? Pozdrawiam wszystkich zranionych i łączę się z wami w bólu.

Gość gość
:D:D:D:D:D:D:D głupie baby

Gość Nadzieja25
Masz rację, głupie i to jak...

Gość gość
Ines mnie rzucila....