Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulgul

możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gulgul

witam, mam problem.... a mianowicie staramy się z mężem o dziecko ale... .23.07 miałam dostać @ a miłam taką brązową wydzielinę wieczorem miałam taką jasną krew ale było jej bardzo mało, na następny dzien dostała"@" ale bardzo skąpy i ta "krew" ma taki inny kolor niż ta co miałam w poprzednich @.... w dodatku nadal bolą mnie piersi, czasami boli mnie podbrzusze ale nie jest to taki ból jak na @, czasami mi niedobrze na niektóre zapachy... Czy mogę być w ciąży??

jedynie test sikany lub beta rozwiaza Twoje watpliwosci. Wizyta u gina tez byla by wskazana bo jezeli jestes w ciazy i mialas krwawienie/plamienie to moze byc to byc poronienie ale moze tez byc zupelnie nie grozne. Powinnas skonsultowac sie z lekarzem;)

Gość gulgul
wiem w tym tygodniu zrobię test ale nie wiem czy można go robić gdy jest jeszcze to "krwawienie" czy dopiero po...

jezeli chcesz mozesz zrobic po krwawieniu ale najlepiej bedzie jak zrobisz test z krwi na beta hcg jezeli wyjdzie pozytywny powyzej 5 mlU to powtorz za 2 dni jezeli przyrost bedzie min 66% to znaczy ze ciaza sie rozwija. Tak czy siak wizyta u gina obowiazkowa.

Gość gastryka
To moze być torbiel na jajniku, też tak miałam. Wszyscy naokoło wciskali mi, że jestem w ciąży, a tu dupa:(

Gość gulgul
staramy się z mężem o dzidziusia ale boję się że jeżeli jestem w ciąży to pozamacicznej....

Hej, Też mam podobnie, w dniu miesiączki tylko plamienie ale bez świeżej krwi, tylko taki brudny śluz, dziś 42 dzień cyklu a mam nie regularne 30-35 dni, test robiłam kilka dni temu wyszedł negatywny, staramy się o dziecko i boje sie znowu rozczarowac wiec teraz testu nie robie. jak @ sie nie pojai do środy to idę na betę i do lekarza. Narazie łudzę sie ze to jednak ciąża.. Pzdr Monika

Gość gulgul
ale ja tylko w piątek miałam taki brudny śluz a póżniej tak jakby okres ale to jest taki dziwny okres bo zawsze przez 3 dni lało się ze mnie a teraz 4 dzień i przez te 3 dni (od soboty) to krwawienie jest bardzo skąpe i ten dziwny kolor krwi....:(

Gość gulgul
taki jak okresowej ale ciut jaśniejszy.....

Gość mamaaaamiiiaaa
2 cykle pod rząd miałam miesiączki dwudniowe zupełnie inne niz dotychczas, tzn. pierwszego dnia brudny śluz a drugiego krew w ubiegłym miesiącu test wyszedł negartywny, więc nie jestem w ciąży

Gość gulgul
dzisiaj niby 4 dc a w ciągu 10 godzin wylało się ze mnie tylko 4 krople "krwi" dzisiaj wygląda to bardziej jak brązowy śluz.... eh chyba jutro zrobię test...

ja dzisiaj mam 34dc i wczoraj rano odrobina brudnego śluzu, w ciagu dnia nic, dzisiaj rano znowu pojawila sie taka brązowawa wydzielina, moze dzisiaj pojawi sie @, chociaz wolalabym zeby sie nie pojawila..

Gość ferezka
Pęcherzyk Ci nie pękł i przerósł:( Idź do lekarza lub poczekaj do następnej miesiączki.

Gość ferezka
Lub jeżeli podejrzewasz ciążę, to jak najszybciej zrób test, takie plamienia są wynikiem niedoboru progesteronu, lekarz da Ci wtedy luteinę lub duphaston na podtrzymanie

Gość gulgul
witam, zrobiłam dzisiaj test i 1 kreska ;( chyba coś jest ze mną nie tak;(