Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur 30 l

czy jestem pantoflarzem

Polecane posty

Gość artur 30 l

jechaliśmy z żoną moim nowym samochodem, nówka... spieszyliśmy się wczoraj na ślub... ona zapomniała sobie wymalować paznokci więc robi to w samochodzie, tłumacze jej że zrobi to jak dojedziemy... ona tłumaczy że przecież nie w kościele, no i niespodziewanie przyhamowałem, buteleczka z czerwonym lakierem rozlała sie trochę po aucie, na początku się wkurzyłem, stwierdziłem że jest nie odpowiedzialna i dziecinna na to ona się rozpłakała a ja sobie pomyślałem że kretyn z mnie aby podnosić głos na kobietę i zacząłem ją przepraszać, w końcu to ona stałą się ofiarą mojej 'brutalności", żona czasami zbytnio przesadza nie zdradzam ją i nigdy tego nie zrobię, pomagam jej w pracach domowych, czasami gotuje, daje komplementy, dobrze zarabia, biorę na wczasy, pozwalam korzystać z mojego konta- ale ona ciągle zachowuje się jak ofiara, a ja jej ulegam

Gość wpadnij na mazury
powodzenia za rok się odkochasz

Gość artur 30 l
ja nie mówię że mam okropną małżonke ale czasmi nie docenia tego co ma... odkochac się w niej nie odkocham, zresztą nie uznaje rozwodów, i nie patrzę na inne kobiety skoro mam swoją, dba o mnie i daje mi cieło które potzrebuje ale czasmi danerwuje mnie je zachowanie

Gość mama1987
to że pomagasz żonie w domu to bardzo dobrze mój mąż niestety tego nie robi choć go o to proszę. ale twoja żona nie powinna brać cię płaczem a raczej owdwzajemniac to że taki jestes dobry dla niej

i bardzo dobrze ze cię czasem denerwuje:) bo każdy związek potrzebuje czasem chłodu, żeby zachować świeżość, jak ciągle jest słodko to kiedyś będzie wielkie bum:) no ale w samochodzie malować paznokcie?:O :P

Gość wpadnij na mazury
odkochasz, uwierz i zakoduj..

Gość artur 30 l
sory literówke, chodzi mi o ciepło rodzinne

Nie tyle pantoflarzem ile łatwo ulegasz szantażom emocjonalnym ;)

Gość artur 30 l
kalafior & spółka w zoo --- nie jestem facetem który się tak odkochuje, nie oceniaj mnie po innych

Gość artur 30 l
ok... zastanawiam się czy jej o tym powiedziec czy jakims sposobem