Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derya

Uważajcie dziewczyny

Polecane posty

Gość derya

Dziewczyny ja byłam z Turkiem 5 lat,po 3 latach pojawił się synek a on zmienił się diametralnie. Z słodkiego,dobrego i uczciwego faceta w terrorystę. Pod koniec ciąży przy kłótni zagroził,że zabije mnie razem z dzieckiem. Nie wierzcie im!!! Dziecko urodziło się z rozszczepem całkowitym i wadą serca (chociaż ja w ciąży nie paliłam i nie piłam). On tak pragnął mieć syna. Urodził mu się syn,ale jego rodzina go nie zaakceptowała i się go wyrzekł. Był na tyle bezczelny, że po operacji serca mojego synka spakował moją walizkę i przywiózł mi ją do szpitala (twierdził,że wieczorami wychodzę z kliniki i się pu...am, gdzie ja nie miałam siły się nawet umyć). Odeszłam od niego rok temu,a on mnie wciąż prześladuje i wygraża się,że odbierze mi dziecko. Dziewczyny nie ma wyjątków, nie łudźcie się.

Gość sliczna sliczna sliczna
bo muzulmanska rasa to frajerzy, nawet z nimi nie rozmawiajcie, kazdy to kurwa w przebraniu

Gość derya
Tak taka jestem durna.Skończyłam studia,więc mnie nie obrażaj

Gość derya
Nie życzę tego nikomu,a jak ktoś tego nie przeżył to niech się nie wypowiada

Gość srututututu
Tak jakby polacy tego nie robili

Gość derya
Wredniaku paskudny sam jesteś durny.

Gość jak idziesz
jak dla mnie to sa najgorsze brudasy pod sloncem, poza tym same chamstwo i falsz. rzygac mi sie chce jak ich widze :O dziwia mnie laski, ktore sa z tymi burakami :O zal mi ich od razu bo szczesliwa pewnie zadna nie jest na dluzsza mete :O

Gość srututututu
No nie wiem bo ja jestem juz od 10 lat szczesliwa ,ale ty tego nigdy nie zrozumiesz zasciankowy debilu.a jesli chodzi o falsz to jednak w tym przewyzszaja polacy,to na tyle.

Gość dyplom wyższej szkoły fitness
i pedicure to nie powód do dumy z "wielkiego wykształcenia"

Gość derya
Niech Was spotka to samo aminakoyum. Ja mam chore dziecko, a Wy piszecie takie pierdoły. Nie wiem po co ja w ogóle tu weszłam. A jak Was to ciekawi to jestem po medycynie i mam powód do dumy.

Gość jak idziesz
jak juz cos to debilko :O falszem sie zbulwersowalas jednak przystajesz przy brudasach i chamach :P

Gość srututututu
Derya-ja ci bardzo wspolczuje i zycze duzo sily i wyrwalosci,chcialam tylko zauwazyc ze moglo cie to spotkac rowniez polakiem.a zakladanie tego topiku to jednak duzy blad bo jedyne co tu uslyszysz to to ze jestes polska kurwa.powodzenia z dzieckiem

Gość do zawiedzionej autorki
Rozumiem ze jestes rozzalona, ale pisac, ze nie ma wyjatkow to chyba gruba przesada. Bylas z jednym turkiem i nie mozesz na tej podstawie oceniac calej nacji. Mieszkam w miejscu gdzie jest masa Turkow, mozna powiedzec taka turecka dzielnica i mam znajomych wsrod nich. Ich malzenstwa wygladaja zupelnie jak kazde inne, takie same problemy, zadnej traumy nie zaobserwowalam. Moja przyjaciolka jest 9 lat po slubie z Turkiem, maja dwojke dzieci i sa ze soba bardzo szczesliwi.

Gość srututututu
Jak idziesz,debilkooo.tak latwo nie jest mnie zbulwersowac.tak zostaje przy brudasach I chamach:)dobranoc skonczona idiotko

Gość jak idziesz
w domu tez sie tak ladnie do siebie odnosicie??? Twoja kultura osobista jest na najwyzszym poziomie :O nauczylas sie tego od swojego Turka, czy akurat pod tym wzgledem sie dobraliscie???

Gość jak idziesz
poza tym, ja nie twierdze, ze Autorka jest polska kurwa, po prostu dala sie nabrac. niestety...

Gość dhid
przestancie juz gadac, kobieta ma ciezkie przezycia a wy tu za wielkich moralizatorow robicie. wszyscy wszystko niby wiedza, tylko ciekawe dlaczego tu tyle tematow z problemami do rozwiazania. kazdy ma prawo do pomylki, a sa one latwe do popelnienia jesli w gre wchodzi drugi czlowiek. bo nic nie jest tak nieprzewidywalne jak ludzie, tylko ich stac na gre pozorow i na zniszczenie zycia

Gość Maczo men
Nie nie, jeden Turek okazał się do doopy, a autorka skreśla wszystkich Turków. To jest dopiero kretynizm :(

Gość derya
maczo men sam jesteś kretynem

Gość koal
tak to jest jak się rasę miesza