Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamama

co robicie z dziecimi gdy wybieracie sie np. na wesele?

Polecane posty

Moja miała wtedy 9 miesięcy :) i praktycznie do każdego się usmiechała, :). Za miesiac mamy wesele, Blanka bedzie miała 11,. Wesele w innym mieście niż mieszkamy wiec prawdopodobnie pojedziemy do kościoła a potem na godzinę, moze 2 i babcia się córcią zajmie, a ja znowu wpadnę na karmienie. Ktoś pisał że można ściągnąć i podac, owszem, pod warunkiem że dziecko pije mleko z butelki a matka sciąga :D U nas to nie przejdzie bo Blanka pije mleko tylko z piersi ;)

Gość przyszla mamama
wlasnie w tym problem ze on tego nie zrozumie bez obrazenia sie:o...jesli chodzi o odmowienie funkcji.....czy wogole wypada?

Gość qwer
nasza corka ma 3,5 roku od urodzenia robilismy tak: byla z nami w kosciele i jadła obiad na sali.granica goziny 19 stej-20stej przyjedzaja po nia dziadki.lub my odwozimy jest troche na weselu troche z dzieciakami pobiega a reszte wesela dylamy

Gość do przyszła mama
Wiem co piszesz bo dopiero po takim weselu jesteśmy. Mąż sie zgodził na świadkowanie u swojego brata a Ci nie rozumieli że mamy 4 miesięczne dziecko i w kólko był im potrzebny. Także sama musiałam sobie radzic a brat do dzisiaj żałuje ze się zgodził. Po prostu nie przemyślał tylko od razu sie zgodził bo to było jeszcze przed narodzinami małego. U nas po 20 zawiozłam małego do mojej mamy i po 2 go odebralismy. Ale i tak sie za bardzo nie wybawiliśmy ze względu na świadkowanie mojego męża :(

Zabieram ze soba. 2yygodnie temu bylismy na weselu szwagierki z synem i bylo super. Syn mial duze powodzenie bo kazda dziewczyna chciala go bawic :) z kazda tanczyl :) byl grzeczny nie marudzil my z Mezem mielismy czas zeby szalec na parkiecie bo synem zawsze sie mial kto zajac. Wytrzymal do 22 a potem poszedl spac do wynajetego pokoju ( sala byla wynajeta w zajezdzie gdzie na gorze byly pokoje) tylko ja mialam klucz do tego pomieszczenia. Czesto ja albo kktos z mojej rodziny chodzilismy sprawdzac czy sie nie obudzil. A Ty jeszcze nie urodzilas a juz sie martwisz co z dzieckiem zrobisz :O