Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwienoce

dwie noce razem

Polecane posty

Gość dwienoce

Nigdy nie pisałam na takim forum; / liczę, że może ktoś mi poradzi, co mam zrobić albo, chociaż obiektywnie powie coś na temat opisanej sytuacji a mianowicie: Jestem w związku od ponad 3 lat, dwa tygodnie temu poznałam pewnego faceta jest starszy 5 lat, (jest to przyjaciel mojej bardzo dobrej koleżanki) poszliśmy razem na imprezę, po czym zgubiliśmy resztę ekipy i z sama bawiłam się z P, było super świetnie nam się tańczyło rozmawiało rewelacja, poszliśmy usiąść do baru wypiliśmy jeszcze po drinku i on mnie pocałował, a ja pocałunek mu oddałam(chciałam mu powiedzieć, że kogoś mam ale powiedział, że nie chce o tym wiedzieć), pojechaliśmy do niego i kochaliśmy się całą noc, milczał przez tydzień, po czym się odezwał, aby na piwo iść, impreza skończyła się tak samo jak ta pierwsza, teraz też milczy, nie mieszka w moim mieście, a ja Głupia czuje, że coś do niego poczułam, że to nie był tylko sex, wiem głupia jestem; / czy dla niego byłam panienką tylko na dwa razy??

Gość dwienoce
teksty typu, że szmata jestem możecie sobie darować :) no właśnie też mi się wydaje, że to tylko sex, szkoda wielka

Gość dwienoce
kontak mamy przez facebooka w sumie

Gość miruś1966
a wogóle to on był w rzeczywistości czy tylko ci się to przyśniło?

Gość dwienoce
hahaha, tak mam takie sny tylko !!!

Gość miruś1966
w dzień go nie było tylko w nocy

Gość dwienoce
w dzień był na facebooku ;) trochę się łudze, że może to nie był tylko sex ;)

na jakiej podstawie robisz sobie nadzieje przecież jak w ryj strzelił facet znalazł sobie darmowe bzykanko na zawołanie.To ze nie chce wiedzieć czy z kimś jesteś to tylko luksus masz kogoś jesteś zajęta a on cie tylko używa

Gość miruś1966
jestem taka cytrynka zielona i wszyscy mnie biora za darmo a ja coś kosztuję

Gość dwienoce
ej nadzieje przecież moge mieć... gdyby to było tylko bzykanko to po co by sie do mnie odzywał na fb ?

Gość duże jądra
współczuje Twojemu facetowi, ty zaś jesteś shit warta i tak zostałaś potraktowana. Nie szanujesz siebie i innych - spotykasz się z tym samym.

Gość dwienoce
zielona cytrynka uzywanie jak to zgrabnie napisałaś było w dwie strony, sex z nim był duzo lepszy niż z moim facetem ;/

Gość dwienoce
duże jądra niby jak zostałam potraktowana ?

zaraz głupia spokojnie nie nazywaj siebie tak był seks i radość obustronna a co dalej ? życie możliwe ,że z jego strony też seks więc uważaj następnym razem coś za szybko poczułaś miętę do niego do swojego nic nie czujesz? nie czujesz ,że zachowałaś się nie fair ?

bys sie ludzia..... A swoja droga, to .... brak mi slow.... Jestes w zwiazku a i tak na boku dajesz sie dupczyc ...... jestes tania.... naprawde.... za kilka drinkow dajesz i jeszcze jestes wniebowzieta bo sie odzywa gdy ma ochote.... dziewczyno niech ktos da ci porzadnie w lepetyne moze sie obodzisz.... :o

Gość dwienoce
petrol do mojego nic nie czuje, od bardzo dawna nam sie nie układa ;/ staramy się coś tam naprawić ale nie wychodzi ;/ nie sypiam na każdej imprezie z innym facetem, to był mój 2 sexualny partner wiem za szybko cos do niego poczułam ale jeszcze znikim tak mi sie nie rozmawiało jak z nim, w czasie rozmów wydawało mi sie, że znamy sie mase lat

Gość dwienoce
kotka - poes jak już tak od tych drinkach wspomniałeś, to może on się za drinki sprzedał co?? bo tak sie składa, że to ja w większości płaciłam !!!

Gość duże jądra
Jak nic do neigo nie czujesz to po kiego z nim jestes? Dorosli ludzie podejmują dojrzałe decyzje Ciebie jak widac na to nie stac ja bym nie chcial miec takiej kobiety i facet Ci Cie puka pewnie tez to czuje totez bierze Cie tylko na wyro, jestes tzw suką na zawołanie. Przykro mi to mówić.

Gość dwienoce
nie czuję sie suka na zawołanie ale luz :)

nie wazne kto co komu postawil.... chodzi o fakt, ze jestes w zwiazku (czy udany czy nie ale nadal w tym tkwisz), nie masz odwagi tego zakonczyc a mimo wszystko spotkalas sie z innym i z nim wyladowalas w lozku.... i to mnie kuje w oczy bo jest to nieuczciwe .... ale to oczywiscie jest moje i wylacznie zdanie i nie musisz sie z tym zgadzac....

Gość jurx
Egosityczne scierwo z Ciebie i tyle .pomyslalas o tym swoim chlopaku jak bedzie sie czul ???Skoro sie nie ukladalo to sie nie siedzi w takim zwiazku.Gdyby bylo Ci tak zle z nim to bys odeszla, a jednak z jakiegos powowdu z nim siedzialas? dlaczego? dlatego zeby wziasc , wyssac od niego cala energie... bo on pewnie Cie kocha i nawet sie nie spodziewa jaka kurwe ma za dziewczyne.Tak sie nie robi!!! chcialas sie bzykac, trzeba bylo odejsc od obecnego i wtedy mogla bys puszczac sie na lewo i porawo ..(to by byla Twoja sprawa) i Mam wielka nadzieje,ze on chce od ciebie tylko seksu... a jesli nie to uwierz ze szczescia na czyims nieszczesciu nie zbudujesz!!!!!

dwienoce zakładasz temat pytasz ludzi o opinie wiec nie dziw sie ze nie wszyscy widza to tak jak ty,może zamiast tutaj gdybać zapytaj go po prostu czy to tylko czysty seks czy może coś więcej my ci na to pytanko mimo chęci i tak nie odpowiemy

Gość dwienoce
jeśli chodzio o to, że zdradziłam to wiem, że to jest złe i w takiej kwesti zgadzam sie z określeniem suka, ale to, że przespałam sie z facetem, którego ledwo co poznałam nie czyni mnie zdzirą !!!

Gość kalim
No co tu dużo mówić. Jeżeli było dobrze to chwała. Czy będzie więcej.... możliwe ale moim zdaniem na dotychczasowych warunkach. Jeżeli tobie to odpowiada życzę miłej zabawy jeżeli nie no to cóż.

Gość dwienoce
nie mam do nikogo pretensji, że nazywa mnie suką czy inaczej :) ten związek zakończe bez względu na to czy z tym kolesiem to był tylko sex czy coś więcej !!!

Gość dwienoce
zielona cytrynka tak wiem co piszę !!! pewnie gdyby to był facet to wszytsko było by oke ale jak kobieta tak pisze to juz źle