Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwienoce

dwie noce razem

Polecane posty

kotka - poes bys sie ludzia..... A swoja droga, to .... brak mi slow.... Jestes w zwiazku a i tak na boku dajesz sie dupczyc ...... jestes tania.... naprawde.... za kilka drinkow dajesz i jeszcze jestes wniebowzieta bo sie odzywa gdy ma ochote.... dziewczyno niech ktos da ci porzadnie w lepetyne moze sie obodzisz.... ----------- czytasz bardzo nieuważnie i wybiórczo. przecież autorka napisała wyraźnie "było super świetnie nam się tańczyło rozmawiało rewelacja" jak jest super świetnie, rewelacyjny taniec i rozmowa to chuj w te 3 lata, chuj w chłopaka. liczy sie chwila, poryw, romans, miłość... duży plus, że nie poleciała na hajs. uważam, że autorka jest super świetną kobietą, wartą zainteresowania. ja jestem tancerzem lepszym niż Ci w "tańcu z gwiazdami'" rozmówcą lepszym niż Ci w "rozmowy w toku". autorko poruchamy się?

Gość I jak tu żyć..
Wstydziłabym sie do tego przyznać..no cóż masz kur**ska nature. Mam nadzieję, że jest Ci chociaz wstyd, bo z tego co piszesz to wogóle nie martwisz się o swojego faceta tylko o siebie! Co do tego faceta...Nie bój sie, zadzwoni żeby znowu distać chwile przyjemności za darmo

dwienoce zielona cytrynka tak wiem co piszę !!! pewnie gdyby to był facet to wszytsko było by oke ale jak kobieta tak pisze to juz źle ------ nie, nie było by ok. zdrada to zdrada. wyświadcz przysługę partnerowi i odejdź.

Gość dwienoce
pewnie, że wyświadczę i odejdę :)

ja tam ciebie nie osądzam aha nic nie czujesz do swojego no to wpadłaś

Gość jurx
ja jestem kobieta i napisalam Ci predzej co o Twoim zachowaniu mysle.Ja nie toleruje zdrady czy kobieta czy facet zdradza i tyle ! i mam nadzieje,ze sie przyznasz przed chlopakiem co zrobilas...zeby wiedzial .. z kim byl.

Gość onnn___
a ja pochwalam :) pod warunkiem że nie robisz tego dla sportu. życie masz jedno wiec puki nie spróbujesz innego nigdy nie dowiesz się czy obecny facet jest tym właściwym :)

Dla mnie to mozesz kurwic sie i z 10 w ciagu tych dwoch nocy. Jedynie to mi szkoda chlopaka, ze ma tchorza za dziewczyne. Powinnas pierw zakonczyc zwiazek, pozniej isc z drugim do lozka. Dlatego jestes dla mnie zero warta, bo jestes tchorz.

Nie przejmuj się dewotami, kuchtami dowmowymi, które tutaj siedzą non-stop i same marzą o tym, żeby ktoś je chciał zerżnąć, oraz innymi ciotami. Ruchaj się póki jesteś mloda bo potem będzie za późno. Przy okazji nabierzesz też doświadczenia bo 2-ch partnerów to zdecydowanie zbyt mało. Tak więc, głowa i spódnica w górę i czekaj na kolejny telefon albo poszukaj sobie jakieoś następnego, młodego dopychacza.

Gość dwienoce
ja sie nie przejmuje tym co piszą :) zakładając ten temat wiedziałam, że będą takie opinie nikt nie wie co sie stało poza mną i tym kolesiem :)

Gość total protection
gosialicious nie moge strawic twojego pseudo

Gość ediana 26
Taki samo nędzny nick jak i beznadziejne wypociny, to co się dziwisz ? :-)

Gość o dzissys
skąd tyle zdzir na świecie. Jak facet jest normalny to nie będzie chciał takiej szmaty która idzie do łózka z innym mając stałego chłopaka i to przy pierwszym poznaniu. Tak to był tylko seks. Użył cię jak prostytutkę, tyle że nie musiał za to płacić.

Gość Pikus Pepe
jestes glupia szmata i mam nadzieje, ze tak samo bedziesz zdradzana w przyszlosci tepy pustaku

najłatwiej to napluć na kogoś nie i co dalej dwienoce?

najlepiej jego zapytaj jak jest :) fakt -cholernie zle postapiłas no ale coz stało sie, teraz zastanów sie czy chcesz nadal byc ze swoim jak nie to odejdz jak najszybciej, a z Tym nowym pogadaj na FC, moze kontakt sie zacznie, zapytaj przyjaciólkii bo skoro to jej przyjaciel to powinna cosik wiedziec, spróbuj teraz zatrzymac Go charakterem a nie seksem i na miłość boska juz nigdy nikogo nie zdradzaj - niech ta sytuacja da i nauczke a komentarzami sie nie przejmuj :)

Gość Pikus Pepe
jak tu zaufac kobiecie po tym co sie czyta tutaj, koorwa co druga sie sypie w zwiazku bedac jakies 2, 3 lata, to dopiero jest chore

no jasne że chore, ale dodam ze ludzie szukaja tego czego w zwiazku nie maja- stad zdrady. tylko prosze nie obrazajcie tylko Kobiet bo znam paru facetów którzy regularnie zdradzaja zony powód ? kochaja swoje zony ale one nie wystarczaja im seksualnie, poprostu maja wieksze potrzeby. zjawisko zdrady zachodzi w srodowisku kobiet i mezczyzn niestety ;/

Gość Pikus Pepe
zawsze mozna porozmawiac, a nie isc i puscic sie - to nie jest dorosle i odpowiedzialne postepowanie? skoro decydujecie sie byc w zwiazku, decydujecie sie na jakas odpowiedzialnosc, wyrzeczenie czegos - dokladnie pokus jakie przynosi los a potem zdrady, koorwa zostane mnichem w klasztorza Szałlin - ole!

masz całkowita racje , ze powinno sie porozmawiac o problemie, w pełni sie zgadzam. ale nie wsadzaj wszystkich do jednego wora, nie kazda z nas zdradza, i tez nie kazdy facet zdradza.

Gość Pikus Pepe
nie wsadzam wszystkich do jednego worka, przeciez to do tych co takie akcje robia...

Gość Ottylka888
do dwie noce Zyj chwilą zycie jest krótkie

Gość a ja robie to jeszcze inaczej
trzeba korzystać z życia aby na starość nie żałować skoro spotkaliście się dwa razy to znaczy że mu się podobasz a przynajmniej sex z tobą zawsze to jakieś pocieszenie ;)

Gość hmmmmmmmmmmm
10:46 [zgłoś do usunięcia] kotka - poes bys sie ludzia..... A swoja droga, to .... brak mi slow.... Jestes w zwiazku a i tak na boku dajesz sie dupczyc ...... jestes tania.... naprawde.... za kilka drinkow dajesz i jeszcze jestes wniebowzieta bo sie odzywa gdy ma ochote.... dziewczyno niech ktos da ci porzadnie w lepetyne moze sie obodzisz.... Tak pisze i daje rady kobieta , która kiedyś się prostytuowała?

Gość amelka135
Nudzi Cie już zwykły seks ? Zmień to i wejdz na dyskrecja.pl

Gość aapppp

Gość dwienoce
nie bedzie kolejnego weekendu razem, wyjechal już