Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaDziAaa_1987

SPRZEDAŻ PRZEZ INTERNET

Polecane posty

Hej! Chciałabym rozpocząć działalność sprzedaży kosmetyków, ciuchów itp. przez intrnet (np. allegro). Czy ktoś z was mógłby mi przybliżyć jak to wszystko wygląda? Do jakich firm sie zwrócić, gdzie zamawiać itp. A może jest ktoś z kim mogłabym nawiązać współpracę?? Z góry dziekuję za każdą odpowiedź :) Pozdrawiam!

Tak wiem, że ścigają :) na poczatku na pewno kokosów na tym nie zbiję, wiadomo trzeba czasu. Ale zawsze to jakieś dodatkowe pieniądze, a z tego co sie orientuje do 1000zł mogę sprzedawać bez obaw o koszty ze skarbówki.

Gość kebarat
Proszę tutaj - https://www.shoper.pl/ Akurat teraz rozwiązanie jest bardzo proste, bo udostępniono możliwość postawienia sklepu niewielkim kosztem. Być może i całkowicie własna platforma byłaby bardziej funkcjonalna, ale... nie sądzę, poza tym - gdzie tutaj porównanie kosztów?

Gość gość
Jeśli ktoś chce rozpocząć sprzedawać przez Internet bądź już jest w tym wprawiony to polecam https://www.u-stock.pl/ Natomiast jeżeli ktoś sprzedaje już na allegro i jest np. niezadowolony z wysokich prowizji - można przenieść aukcje na u-stock właściwie jednym kliknięciem. W nawiązaniu do poprzedniego zdania - prowizje są tam oczywiście dużo mniejsze, a portal oferuje nam właściwie to samo. Innym plusem jest aktywne wsparcie ze strony osób zarządzających serwisem, np. można liczyć na darmowe reklamy na facebooku. Więc wydaje mi się, iż jest to ciekawa alternatywa do znanemu wszystkim serwisu, gdzie niejednokrotnie słychać różne narzekania - zarówno ze strony sprzedawców, jak i kupujących.