Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala łezka

zaproszenie na ślub

Polecane posty

Gość mala łezka

Razem z siostrą dostalyśmy zaproszenia na ślub bez osob towarzyszących, czy wypada pytac w takim razie czemu nie można wziąść ze sobą osoby towarzyszącej. Ja nie pytalam bo uznalam,ze nie wypada i wlasnie moj facet obrazil sie na mnie smiertelnie:/.

Gość ciocia krysia
nie pytaj bo to nie Twoja sprawa natomiast bardzo nie ladnie zorbili jelsi np chcieli ciac po kosztach to powinni zrobic male wesele ale tych co zaprosili prosic z osobami towarzyszacymi ja bym nie poszla bez osoby towrazyszacej jesli kogos bym miala inna sprawa zalezy ile masz lat i bo niektorzy zapraszaja z os towarzyszaca tlyko osoby pelnoletnie

Gość mala łezka
mam 24:/ moj facet sie obrazil na mnie poeiwdzial ze zawsze jestem jak mysz pod miotłą i sie nie odzywam,ale to bylo nieeleganckie:(/ I nie wypada mi nie iśc na to wesele bo jego matka to moja chrzestna:(.

no wybacz jesteś dorosłą kobietą i para młodych powinna się liczyć z tym że masz już kogoś a nie wierzę że nie wiedzieli że masz faceta ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do młodych i zapytała niby żartem czy oni zapomnieli że Ty masz faceta a samej Ci głupio iść na ślub...tylko zależy kim dla Ciebie są młodzi ?...czy to bliska rodzina ?....bo jeśli tak to ja bym nie miała oporów bo postąpili bardzo nie ładnie

Gość co za wiesniaki
szok!!! toz to wiocha jak nic i sknerstwo stulecia!! ja bym nie poszla, facet bylby dla mnie wazniejszy niz chytrzy czlonkowie rodzinki :/

Gość mala łezka
Robia małe wesele i maja ograniczony budżet:(. Tylko teraz moj facet nie chce znac mnie i mojej rodziny:(.

Gość co za wiesniaki
skoro powiedzialas mu ze idziesz sama to mu sie nie dziwie ze ma dosc...

Gość mala łezka
ma dośc a ja go kocham:( nad życie,a moja rodzina to dluga opowieśc,martwie się tym bo jego matka to moja chrzestna, a moj kuzyn nie przepada za moim facetem i vice versa.

Gość tajasne
Twój facet też nadreaktywny z lekka swoją drogą.

Gość mala łezka
boje sie ze w tym tkwi przyczyna:(.

Gość tajasne
no jesli pan młody nie lubi Twojego faceta to co sie dziwic ze go nei zaprosił :D

Gość co za wiesniaki
a dlaczego go nie lubi?? moze cos wykrecil?

Gość mala łezka
i teraz moj facet nie chce mnie znac i mojej rodziny:(.masakra nie wiem co robic.:(

Gość tajasne
zadzwonic do młodych i zapytać czy zaproszenie jest naprawde jednoosobowe. jesli tak to wyjasnic chlopakowi ze mlodzi z przyczyn finansowych zapraszaja tylko najbliższych. dorosłemu człowiekowi nie musi sie to podobac, ale powinien zrozumiec.

Gość mala łezka
zawsze bylam z moim kuzynem blisko nie raz mi pomogl,od czasu kiedy spotykam sie ze swoim facetem on sie nie odzywa,bylismy na sylwestrze to nie mógł gościa zdzierzyc.

Spotkałam się z czymś takim, że zapraszało się młodych ludzi bez osób towarzyszących. A siostra spotyka się z kimś?

Gość mala łezka
vice versa, wiec :(.milosć jest slepa,młodzi mają ograniczony budżet, u nich są w rodzinie 2 wesela jedno juz bylo drugie ich wiec rodzice nie mieli kasy. Boli mnie tylko moj facet i jego podejscie, powiedzial ze z nami koniec. No kurwa domowe przedszkole.

Gość mala łezka
siostra tak spotyka sie. ale jakos nie przeżywa tego jak ja;(.

Olej go, bo to dzieciak przecież :o wytłumacz, że nie mają tylko kasy i zapraszają tylko najbliższe osoby.

Gość ciocia krysia
wiesz co ja w zucou nie poszlabym bez mojego faceta zadzownilabym i powiedziala ze niesttey ale nie przyjde bo dosstalam tylko zaprosznenie dla siebie jak pisalam jelsi nie stac ich nie musieli wszystkich zapraszac w tym np ciebie a jak juz zapraszaja wszysktich to ma byc z os towarzyszaca a twoj facet ma racje ze z wami koniec jak pojdziesz bez niego bo z kim jestes z nim czy ze sowja rodzina i z kim bedziesz zakladac sowja wlasna rodzine z nim czy z kuzynem tragedia dziewczyno ze zahcownaie faceta opisujesz jako przedszkolaka bo jak przedszkolaki to sie zachowlai mlodzi a teraz ty chyba chce sie wpisac w ten sam nurt jesli pojdziesz sama

Gość sdf
to chyba jakas prowokacja?? młodzi sie nie ładnie zachowali ale to co wyprawia twoj facet to jakas dziecinada jak mozna powiedziec ze jesli nie bierzesz mnie na wesele to nie chce Cie znac?? idz sama na wesele a tamtego gupka zostaw albo olej i wesele i gościa bo jakis nie normalny jest

Gość mala łezka
eh kurde serce nie sluga:( nie spodziewalam sie ze z powodu zaproszenia tak bedzie, on sie poczul nieaakceptowany w mojej rodzinie o i tak pytam się tylko czy mój facet ma prawo sie obrażać o takie cos i konczyc związek? No cyrk na kółkach ja nie wiem czy mis ie to sni czy co

Gość sdf
ciocoa krysia wiec Ty uwazasz ze to jest wystarczajacy powód do zerwania z kims?? dla mnie robia tak gimnazjalisci a nie dorośli ludzie

Gość ciocia krysia
my tez wolelismy pieniadze ktore mamy wydac na mieszkanie a nie durne wesele jasne rodzina duza fajnie gdyby wszysktich zaprosic ale uznalismy ze to za duzy wydatek wiec przyjecie bylo tylko na 35 osob ale wszyscy z polowkami no bo jak to tak mam egoistycznie myslec ze mnie nie stac to goscie maja bawic sie sami bez ukochanych

Gość sdf
wg mnie nie ma prawa, ja pewnie bym nie poszła na to wesele sama ale jak gosciu z takiego powodu robi taki cyrk to co bedzie później?? ja sobie nie wyobrazam ze mój narzeczony miałby ze mna zerwac jakby nie został zaproszony na wesele no śmiech na sali ile ona ma lat?? bo zachowuje sie jak rozkapryszony dzieciak z przedszkola

Gość mala łezka
swoja droga samemu na wesele:/ jak ciotka w czechach :/ wiec co tu robic chlopak obrażony,owszem nie bede żyla ze swoja rodzina ale rodzna może pomóc w wielu kwestiach i pomogla a chlopaka mozna zmienić nie?

Gość ciocia krysia
sdf tak to jest bardzo powazny powod do zerwania ze kobieta nie potrafi obronic w rodixznie zwiakzu i powiedziec z moja druga polowka albo w ogole chyba ze autorka traktuje tego faceta jak jakas przelotna znajomosc a nie przyszlego meza i faceta z ktorym stworzy wlasna rodzine bo taka sowja mala wlasna rodzina jest wazniejsza od jakis kuzynow ciotek i klotek czulabym sie jak ostatnia szuja nie zabierajac faceta ze soba Ja ide a ty nie bo nie dostales zaproszneia Skandal dla mnie Jak on nie ma zaproszneia to ja tez nie ide i juz pisalam NIE STAC KOGOS NIE ROBI WIELKIEGO WESELA ALBO NIE OSMIESZA SIE ZAPRASZANIEM BEZ OS TOWARZYSZACYCH

Gość mala łezka
chłopak rok mlodszy 23:( ja nie wiem co robic dzownie do niego pzrepraszam a ten obraża calą moją rodzine ze w gowno on sie pakować nie bedzie no cyrk jasna cholera ibuprom musze zapodac sobie bo łeb mi pęka.

Gość co za wiesniaki
"owszem nie bede żyla ze swoja rodzina ale rodzna może pomóc w wielu kwestiach i pomogla a chlopaka mozna zmienić nie?" teraz juz cvhyba rozumiem twojego faceta :/

Gość Guanina
radzicie olać faceta, fakt, że trochę przesadza, ale to zależy od tego jak długo razem jesteście, jakie macie plany i jak ważny jest dla Ciebie. Jeśli chodzi o mnie to ja na pewno olałabym rodzinę, a nie mojego narzeczonego i wcale nie musiałby mnie ani do tego przekonywać ani walić fochów, po prostu bez niego bym nie poszła i tyle, rodziny się nie wybiera, faceta tak, ja swojego wybrałam i jak rodzina go nie akceptuje to już ich problem. Od razu po otrzymaniu zaproszenia zadzwoniłabym, że nie przyjdę z powodu tego, że dostałam zaproszenie bez osoby towarzyszącej, a mam narzeczonego, gdyby tłumaczyli się brakiem kosztów to powiedziałabym, że zwolniło im się właśnie jedno miejsce i mogą kogoś innego zaprosić z osobą towarzyszącą. Ale to tylko moje zdanie i ja akurat tak bym zrobiła.