Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala łezka

zaproszenie na ślub

Polecane posty

Gość ciocia krysia
"owszem nie bede żyla ze swoja rodzina ale rodzna może pomóc w wielu kwestiach i pomogla a chlopaka mozna zmienić nie?" i otoz to kobieta ktora by kochala facet bylby tym jedynym tym z ktorym zamierza spedzic zycie zalozyc rodzine nie poszlaby bez niego bez tego najwaznoiejszego ktory jest wazniejszy od rodziny bo powinien byc od rodizny wazniejszy

Gość mala łezka
on nie jest narzeczonym tylko chłopakiem:/ niestety zdarza mu sie czesto robic cyrki z byle powodu dlatego napisalam ze chlopaka mozna zmienić:/

To wesele jest w Czechach czy źle zrozumiałam? Po tym co napisałaś, myślałam, że twój facet będzie miał góra 20 lat :o

Nie pytaj się czy możesz kogoś wziąć. Nie ladnie zrobili, że wiedząc że masz kogoś nie dały zaproszenia z os. tow. Jeśli miałabym kogoś nie poszłabym na to wesele sama.

Gość mala łezka
a z tymi czechami to powiedzenie. wesele nie jest w czechach, i co tu robić:/,siostra nie idzie a ja musze bo moja chrzestana to jego matka kurwa nie wypada i tu nie chodzi o to czy kocham czy nie kocham. Móglby sie rzucac gdybysmy byli zareczeni.

Gość ciocia krysia
kiedys kiedys zanim bylismy malzenstwem maz dostal zaproszenie na komunie bez osoby towarzyszacej i absolutnie nie wyobrazal sobie ze pojedzie sam wiec nie pojechal w ogole nie ma JA TY jestesmy MY i albo razem albo wcale

Gość mala łezka
jestesmy razem 3 lata, ostatnio robi problemy, z tym zaproszeniem mnie rzowalil totalnie:(.

Gość co za wiesniaki
ciocia krysia widze ze to samo nas razi...

Gość tajasne
ja nie wiem skąd takie podejscie że "z rodziną nie bedziesz, tylko z facetem". owszem, bedzie sie z rodziną. podobnie jak bedzie sie żyć z teściami. jak nie znajdzie sie drogi żeby połączyć, pogodzić wszystko, to będą kłopoty w życiu. zaproszenie zaproszeniem, ale chlopak zachowuje sie karygodnie. nazywanie rodziny dziewczyny gównem w ktore sie pakowac nie bedzie - bezczelne i chamskie. kolejna rzecz - koles nie probuje rozmawiać, osiągnąc porozumienia, tylko próbuje załatwic sprawe krzykami, obelgami i szantażem. pieknie sie rysuje wasze przyszłe wspólne zycie.

Gość ejbisi
Powiem Ci, że ja bym nie poszła sama na wesele bo co to za zabawa? Byłam na weselu w tą sobote i obserwowałam osoby, które były same i naprawde słabo sie bawiły. Na weselu każdy bawi się ze swoją parą, a samotnymi nikt sie nie interesuje. Skonczy sie na tym ze bedziesz siedziec sama za stołem jak wszyscy beda tanczyc.

Gość mala łezka
siostra ma kontrakt za granica pracuje i nie moze być.

Gość ciocia krysia
i wiesz co jeszcze cos napisze jak bylismy narzeczenstwem ale rodizna jeszcze nie wiedziala maz dostalzaprosznie na wesele z osob towarzyszaca czyli wszyskto ok ja nie moglam jechac bo mialam egzamin slub brala corka chrzestnej mojego wtedy narzeczonego i on dokladnie to powiedzial rodzinie : moja ukochana nie moze jechac wiec ja bez niej nie przyjade rodizna tydzien dzownila kuzynka ciotka plakaly a on swoje ukochana najwanziejsza i bez niej sie nie ruszam

Gość mala łezka
ja nie moglam przyjśc na wesele ostatnio do niego to on poszedl sam. Ciociu Krysiu chcialabym zeby moj facet sznaował mnie tak jak Twój Mąż Ciebie.

Twojego faceta najbardziej boli w tym wszystkim męskie ego, że go pominięto. A powiedział tylko, żebyś dopytała się młodych o drugie miejsce czy zaproponował, żebyś w ogóle nie szła?

Gość tajasne
"ja nie moglam przyjśc na wesele ostatnio do niego to on poszedl sam." no to w ogóle nie wiem jakim prawem on ma pretensje.

Gość mała łezko
Ty swojego faceta najpierw szanuj to i może on uszanuje Ciebie :/

Gość mala łezka
w tym wszytskim jest najlepsze TO ze on wyjeżdzą do Norwegii we wrzesniu do roboty wiec nie mógłby sie teleportować na wesele w październiku;/ po drugie nie lubi kuzyna. Kurde a ja mam zalamanie maskryczne:(

Gość tajasne
jak dla mnie chlopak szukał pretenstu żeby z Tobą zerwac. i tyle.

Gość mala łezka
zrobil awanture nie raz:(.trudno jest cięzkim czlowiekiem nie jedną noc przez niego przeplakalam. ale no nic dam rade.

Gość ciocia krysia
Dla mnie tez zwiazke w ogole jest dziwny Kazdy sobie sam to co to za zwiazek ?

Czyli on się czepia o wesele, na które i tak nie będzie mógł pójść? :D

Gość tajasne
no to jak chcesz życ z awanturnikiem, raniącym Cie de facto bez powodu, szantazującym rozstaniem, facetem który uwaza że on moze wszystko a ty nie - to powodzenia.

Gość mala łezka
Dzięki:( boje sie ja głupia samotności:(

Gość dfggh
wez go zostaw on jakis nie normalny jest... a ciocia krysia to tez ma niezłego pantoflarza

Gość mala łezka
tacy goscie istnieja jak facet cioci krysi moje koleżanki mają takich mężów:( no nic.

Gość mala łezka
i sa z nimi szczesliwe bardzo:)

Gość ciocia krysia
dfggh mam meza ktory mnie sznauje a jak nie rozumiesz znaczenia slow to nie uzywaj bo pantoflasz to facet ktorym baba rzadzi i mowi co ma robic moj maz ma wlasne zdanie i robi to co uwaza za stosowne a to ze pokazuje tym jak mnie szanuje i jak nasz zwiazke jest dla niego wazny to chwala mu za to