Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzemtruskawkowy6920

Wydzielina z sutka

Polecane posty

Gość dzemtruskawkowy6920
up

Gość dzemtruskawkowy6920
podnoszę kolejny raz

Gość dzemtruskawkowy6920
up

Gość natalia88123
Moim zdaniem to prolaktyna, lec do gina.

Gość POMOCY!!!!!!!!!! ASKA
hej dziewczynki czytam wasze wypowiedzi, ale jako trudno zakwalifikowac mi moj przypadek. Kilka dni temu pojawila mi sie (jak mi sie wtedy wydawalo) biala wydzielina z sutkow (obu, z tym ze z prawego znacznie wiecej). Naczytalam sie na forum o hormonach i proaktynie i na drugi dzien mialam juz umowiona wizyte u endokrynologa. On potwierdzil moje przypuszczenia, przeprowadzil wywiad wtepny i zabral sie do badania. No i wtedy okazalo sie, ze moja, jak przypuszczalam biala wydzielina, jest koloru lekko zoltego. Problem polega na tym, ze moj lekarz tak naprawde mnie nie zdjagnozowal, przyslowiowo machna na to reka i stwierdzil, ze niektore kobiety tak maja. Pytajac o jakes dodatkowe badania, dotalam skierowanie na badania hormonalne, ktore lekarz zalecil mi zrobic miedzy 3cim a 7mym dniem cyklu, a to dopiero za 14 dni. Nie wiem co robic. Mieszkam za granica, nie znam innych specialitow, a ten zotal mi goraco polecony... Badanie piersi mialam robione w Polce 6 mie. temu i wszytko jet ok. Mam nadzieje, ze to hormony (duzo na to wkazuje) Od roku probuje zajsc w ciaze i nic, stresujaca i odpowiedzialna praca, niedopanie itd ALE CO Z TYM KOLOREM WYDZIELINY!!! CZY MOZE BYC ZOLTAWY PRZY PODWYZSZONEJ PROAKTYNIE, CZY RACZEJ SNIEZNOBIALY. CZY KTORAS Z WAS TO SPRAWDZALA PRZY UZYCIU GAZIKA LUB CHUTECZKI HIGIENICZNEJ? Prosze napiszcie

Gość 4739847983
Uuu mnie się tak dzieję, ale b. rzadko, i myślę, że to skutek uboczny antydepresantu który biorę - czytałam ulotkę i pisza że laktacja może byc jeddnym z działań niepożądanych...

Gość 4739847983
tresujaca i odpowiedzialna praca, niedopanie itd ALE CO Z TYM KOLOREM WYDZIELINY!!! CZY MOZE BYC ZOLTAWY PRZY PODWYZSZONEJ PROAKTYNIE, CZY RACZEJ SNIEZNOBIALY. nie znam się na prolaktynie, ale mleko kobiece nie jest białe, ale właśnie żółtawe...

Gość gość
witam ! mam 18 lat. Przez ostatnie 2 lata ( może więcej ) z sutków wypływa biała wydzielina. Co to może oznaczać ? Czy to może przerodzić się w coś groźniejszego ?

Gość Się wkurzyłam sorry
to jeden z objawów raka, do lekarza,