Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawszeSama19

Dół

Polecane posty

Mam dość samej siebie.Chciała bym żyć w lepszym świecie,ponieważ ten świat jest dla mnie wiecznym nieszczęściem.Wiele razy chciałam zniknąć by nie musieć słuchać już tych wszystkich którzy nie dają mi spokoju :( . Chciałabym by w końcu ludzie którzy mnie dręczą zakceptowali mnie taką jaka jestem i pozwolili mi żyć i nie czuć że oddychając unieszczęśliwiam ich a czemu ja czemu nie pozwalają mi żyć w spokoju.Dla wszystkich było by lepiej bym nie istniała .Nie umiem zniknąć, bo się za bardzo boję :( . Ja i mój strach jakie to żałosne .Głupia idiotka tak mi mówcie :((((( Udaję silną i twardą lecz jestem bezsilna na to co mnie spotyka.Jestem słabym człowiekiem który daję się traktować jak skończone zero bo wiem że to jest moja kara za to że żyję .Wszystko przez to że nie potrafię krzyknąć na kogoś jak mi się coś nie podoba ,nie umiem bić się a wiele razy by mi się to przydało ech :( Nie potrafię być wredna bo od razu chce mi się płakać jak komuś powiedziałabym coś nie miłego.Jestem taka wrażliwa.Pierdoloną beksą jestem.Nie chce mieć serca chce być wredną suką która biję wszystkich po mordzie od tak i ma w dupie co o niej pomyślą sobie inni .Nie na widzę siebie . ;(

Gość Milouu
I do dobrego psychologa lub psychiatry. Dziś to już naprawdę nie wstyd. Na forum nie znajdziesz odpowiedzi na swoje problemy.